25042013 torstai

Nonnih, tänään onkin ollut erikoinen päivä. En nyt mene yksityiskohtiin, mutta sanottakoot nyt niin, että duunissa meni vähän herne nenään. Liittyy työtapaturmaan mikä mulle kävi reilu vuosi sitten, jota firmamme vakuutus ei suostu korvaamaan ja firma ei tietenkään suostu korvaamaan. Voitte vaan kuvitella kuinka suuri tatti kasvoi meikäläisen otsaan tänään. Mutta se siitä.

Olosuhteiden pakosta olen lyhytsanainen ja pienessä blogipimennossakin. Täällä kuitenkiin ollaan ja hommat rullaa kuten tähänkin asti :)

 Tänään:

-päivä :)
ja -päivä :)

3 vastausta artikkeliin ”25042013 torstai”

  • Tsemppiä Päivi, toivotaan, että asiat kääntys parhain päin, voimia, hermoja! <3 Pura mahollinen agre treeniin, anna palaa!!

    • Kyllä mulla aika lehmänhermot onkin tämän asian kanssa ollut, kun olen itse tapellut vakuutusyhtiön kanssa ja odottanut vastausta työnantajalta, että mitäs nyt? Kaikkineen aikaa tähän lopputulokseltaan veemäiseen päätökseen on mennyt noin parisen vuotta :o Että kyllä tässä vähän hermoja kyselty. Joo ja taistelu jatkuu, mä en aijo tyytyä tähän, joten todellakin, salilla saattaa rauta kolista joinakin päivinä vähän kovempaan ääneen :D :D :D Mukavaa viikonloppua sulle Kerttu :) Leffoja?

  • Oikein, taistele, toivottavasti oikeus voittaa!! Juu, lauantai on aina leffa-ilta. :) Nyt oli Makuuniin tullu se Piin elämä, oiskoha hyvä, ja Rakkauden rasvaprosentti myös. Kotimaiset on kyl monesti aika öö huonosti tehtyjä…. Parasta viikonloppua Sulle kans, kiitos. <3

Kommentointi on suljettu.