25052012 perjantai; fillarilla duuniin ja takas

Hallelujah, it´s summer!!! Voi että sentään mä niin diggailen taas tästä vuoden ajasta :) Tämän päivityksen kuvat on muuten eiliseltä. Meidän pikku mies Pentti Hirvi kävi vähän uimassa meidän pikku pikku Lammaslammessa :) Herralla meni lujaa, kuten kuvista voi nähdä ;)

Mulla sen sijaan oli tänään iltavuoro. Aamullahan mä kampesin tietty, hehe, ylös jo heti kukon laulun aikaan kun piti pikku emäntä saatella koulutielle. Okei, mä myönnän, emännän piti herättää mut ;) mut anyway, nousin ylös ja laittelin kaiken valmiiksi :) jei. No sen jälkeen menin kyllä vielä vähän pötkölleni, mutta en kuitenkaan unohtanut lupaustani siitä, että fillaroin töihin ja takas. Hyvä minä!

Eli iltavuoroon suuntasin mun rakkaalla maastofillarillani. Oi että mä tykkään siitäkin. Johan nyt on kaikki niin ihq tänään, mut no, kerrankin oikein mahti fiilari. Töissäkin oli hauskaa, ei siis oo mitään mistä tiristä tänään :D Kummasti tuo sää vaikuttaa positiivisesti myös mielialaan.

Huomenna ois Rentofestit Hakunilassa, mut… no duunikaverit yrittää kosiskella sinne… mut mut … nooooh, pitää katsoa. Musta on tullut tällainen ”kotinysvä” :D Välillä on hauska mennä ja fiilistellä ihan baareissakin asti… mut noin ylipäätään diggailen enemmän rennosta chillailusta vaikka ihan vain kotona…ilman alkoa ;) Jees ja kotiinkin oli mukava tulla. Täällä odotti ehkä maailman herkullisimmat täytetyt paprikat ja salaattia siihen kyytipojaksi :) mums ja nams. Nyt vähän jälkkäri kaffetta ja Poliisi maraton töllöstä. Ihana perjantai. Sitä samaa toivottelen kaikille muillekin.

Yksi vastaus artikkeliin ”25052012 perjantai; fillarilla duuniin ja takas”

  • Toinen kotinysvä ilmottautuu! mutta mikäs siinä, kotona on hyvä olla :)

Kommentointi on suljettu.