25082011 torstai: fillarointia isosti ja saliaTadaaaaaa! Ilme kertookin, että olen yllättynyt ja no, myös iloinen :) Jee jee. Nyt on aika jees fiilis useammastakin syystä. Olen tyytyväinen, että laitoin vireille tämän irtisanoutumisen nykyiseltä saliltani ja pääsin juttelemaan klubi-isännän kanssa, vaikka aluksi ajattelinkin että WTF? No se oli oikein sharmantti mies :D ja sain tehtyä hänen kanssaan sen verran hyvän diilin, että päätin jäädä salille ;) Ei muo nyt niin paljoa haittaa että siellä käy toisinaan yksi urpo, niitähän nyt riittää joka paikkaan :D :D Mut joo, tyytyväinen olen, jee jee. Ja sain kuulla, että meidän sali laajenee parilla sadalla neliöllä ja saadaan ihan mukavia uusia laitteitakin sinne. Esim. yksi sellainen mitä olen todella kaivannutkin. No mikäs tässä sitten, kyllä tuolla diilillä kehtaa käydä noin hyvä tasoisella kuntosalilla, yeppee!

Ja sitten, onhan tullut taas urheiltua. Pyöräilyä on kertynyt tälle päivälle ainakin 45 km ja kuntosalilla tuli rehkittyä 50 min. Jalat saa kyytiä pyöräillessä ja perse kanssa, niin keskityin tänään sitten jälleen ylävartaloon tuolla salilla. Tein ihan mukavan haukkari-ojentaja treenin ja selkää… mmm… ja punnersin penkistä. Olikohan siinä. No joo, jotain sellaista. Kivaahan oli.

Kivaa ei suinkaan ole se, että en ole yksinkertaisesti ehtinyt syömään juuri mitään tänään :( Tällä liikunnan määrällä mun pitäs syödä kunnolla, tiedetään tiedetään. Kävinkin tyhjentää rahkahyllyn meidän lähikaupasta, ostin Gaenomaxia ja aijon nyt boostata itseeni vähän protskuja. Uhhuh. Aamulla kun pääsin töihin, niin lainasin duunikaverin kaurahiutaleita ja tein itselleni ihan kaurapuuroa aamupalaksi ja söin ruisleivän. Päivällä ehdin työkiireiden lomassa syömään toisen leivän ja jugurttia sekä yhden kananmunan. Siinä kaikki :o Nii-in, ei kuulosta hyvältä ei. Ai joo, tempasin mä salilla protskujuoman naamaan ja kupin kahvia kun sali tarjosi ;) uu jea.

Autoprokkis etenee vähitellen. Mulla on nyt kaksi autosta kiinnostunutta kaveria. Katsotaan. Viikonloppuna ajattelin laittaa pirssin siihen kuntoon, että kehtaan esitellä sitä kiinnostuneille, jos jaksan. Pitäs varmaan antaa tän ruoskitun kropankin levätä jossain välissä :D

Töissä oli ihan helvetillinen kiire. Taas niin alimiehitys. Voin kertoa, että multa palo käämi aika pahasti tänään ja annoin kyllä kuulua täydeltä laidalta. Eihän se tietenkään kenenkään vika ole, tai ohan se nyt jonkun, mut ei vuorossa olevien duunareiden vika ainakaan, että meitä on liian vähän siellä, mutta sellaisena hetkenä kun sä todelle tarviit apua eikä kukaan tule, ketään ei missään… ja sä oot ihan solmussa hätää kärsimässä, niin kyllä siinä kuule hermo palaa vähemmästäkin. Nooooh, toivottavasti tämä tilanne tasaantuisi, kun jengi on lomansa pitänyt ja saadaan vakijengi kasaan jälleen. Tiedä häntä. Onhan meilläkin työnmäärä lisääntynyt ihan sikana!!! Me tehään ihan hulluu settiä duunia. Edelleenkään ei tarvitse edes haaveilla ruokatauoista, syötävä on työn lomassa. Eläimellistä, tiedetään.

Jassoho, mutta nyt mä menen pesemään päivän hiet pinnasta. Kyllähän sitä on kertynytkin. Ja pesen mun pyöräilykamat huomiseki, juu-u samat kamat joka päivä :D :D Jes, mut hei, oikein mukavaa illanjatkoa för alla igen!