25082012 lauantai; haukka-ojentaja-duuni

Aivan mahtavaa oli tänään herätä kellonsoittoon :o TÖIHIN! kiljui kello klo 07.00 aamulla. Pikku zombie raahautui vessaan, vedenkeittimelle, vessaan, salikassin kimppuun, keittiöön, kahvia, vessaan… ja ja ja…

Töihin saavuin ekana :) reipas minä… joo todellakin. No ei siinä, kivahan se on olla ajoissa, mutta vastaanotto ei ollut ihan odotetun lainen. Kelasin, että tästä minä menen ja keitän sumpit ja syön aamupalan ja ah… miten ihanan rauhallista. No ja mitä vielä. Kun avasin oven ja laitoin hälyt vekka, korviin kantautui ihan järkyttävä suhina. Ensimmäisenä tuli mieleen, että onko jostain jäänyt happi vuotamaan ihan täysii :o ei ollut… vaan helvettiläinen, vesihana! No juh, siinä oli vissiin käynyt niin, että hana oli jäänyt illalla ihan snadisti auki, sen verran että sitä ei tullut kraanasta eikä suihkusta, mutta paine oli suihkun letkussa. No suihkun letku oli revennyt ja sitä vettä suihkus siitä oikein nätisti. Niin ja voitte vaan kuvitella, että sitä vettä sitten oli!  Vedin kumpparit jalkaan ja mietin, että mitä helvettiä mä nyt teen. Sain tietty hanan sulkeutumaan, että veden tulo lakkas, mutta voi helvetti, kun sitä alkoi tajuamaan, että sitä vettä oli ihan sikana joka puolella, se oli tunkeutunut meidän takatiloissa lähes kaikkialle :( No vedin henkeä, laitoin kahvit tulemaan, sekoittelin rahkani ja mietin. Toivotin myös duunikaverit tervetulleiksi ja päätettiin yhdessä, että soitamme tämän ilouutisen meidän omistajalle. No voitte vain kuvitella kuinka ilahtunut hän oli kun juuri vastikään koko firma on kavallettu. Tää on niin tätä ”Lyö lyötyä!” No meidän omistaja oli paikalla alta aika yksikön, tilasi vesi-imureita paikalle ja minä sitten hänen kanssaan hikoilin siellä korjaamassa tätä vesivahinkoa. Yllättävän kivuttomasti me siitä selvittiin vaikka se aluksi näytti toivottomalta, mutta joo, kiva oli tehdä tämä lauantai vuoro. Kun mä teen viikonloppu vuoron kerran kolmeen vuoteen, niin sitten tulee jotain tällaista vastaan, uuu jee. No onneksi saatiin homma hoidettua.

Loppupäivä meni kiireessä. Asuin melkein röntgenissä. Kuvasin lantiota, keuhkoja, vatsaonteloa, tassuja jne. Voi jee, hiki virtasi. Kahdeksan tuntia tuli väännettyä taas tauotta. Mahtavaa. Yhden pienen gerbiilinkin jouduin lopettamaan (vanha ja hyvin sairas, älkää siis itkekö). Osuin sitä suoraan sydämeen, mistä olen aika ylpeä ;) (toki se oli esirauhotettu ennen sitä, joten älkää itkekö tässäkään kohtaa :D).

Pienen työkooman jälkeen raahauduin salille. Niin kuuliainen punttiharrastaja tekee ;) Jeps. Tänään oli vuorossa haukka-ojentaja treeni. Mä diggaan kyllä kyseisestä treenistä, mut olin jotenkin niin takki tyhjä kun pääsin sinne, että kuvittelin leukojeni menevän sijoiltaan kun haukottelin niin paljon. No taas tämä sama efekti, kun alkaa tekemään, niin kyllä se sujuu :)

– verkka soutulaite ja venyt
– haukkakäännöt tangolla
– haukkakäännöt taljassa, vasaraote
– haukkakäännöt kp tasatahtiin
– haukkakäännöt kp yksi käsi kerralla (keskitetty)
– dippi
– ojentajat taljassa
– pull over taljassa
– kapea pena ja tästä olen ylpeä ;) 40kg kymppisarjoja 50kg 5 toistoa (tämä tosiaan oli mulle todellinen ilon aihe kun olen valittanut, että olen niin paska penassa ja sain väännettyä kapean penan näillä painoilla ;) tosin tein sen smithissä, eli vähän lällyä ;) mut silti!)
– vielä kerran haukkapumpit taljassa

Lopuksi halusin vielä tehdä kyykyt ja palasin mun 50kg painoihin ja kympin toistoilla :) (vapailla painoilla). Ihanaa kun jäi sellainen kutina että ensi kerralla ihan oikean jalkatreenin yhteydessä, on varaa vielä nostaa tosta painoja ;)

Saunaan menin ihan rentoutumaan. Otin pitkät pitkät löylyt, istuin vain hiljaa silmät kiinni ja nautin. Ihanaa. Pienen jälkihien kera saavuin kotiin :) jossa muo odotti mm. tällainen ylläri:

Tässä on nyt ne lavat josta aletaan bykää sitä olkkarinpöytää. Emme vielä päässeet yhteisymmärrykseen toteutuksesta, joten prokkis saa vielä hetken odottaa ;)

Tosiaan noista lavoista olisi tarkoitus kyhätä pöytä. Jos laitamme kaksi lavaa päällekäin, pöydästä tulee aika iso. Tosin se mahtuisi vallan mainiosti tänne olkkariin, mutta pitää ottaa huomioon, että omistan hevosen kokoisen koiran, jonka olisi myös syytä mahtua liikkumaan sujuvasti täällä. No tohon pöytään tulee ehdottomasti pyörät alle, jotta sitä on helppo siirrellä… mutta mutta. Mun pitää vielä kelata. No tuo toinen remonttireiska ei jaksa odottaa mun kelailua ja taitaa nyt murjottaa sohvan toisessa päässä kuulokkeet korvilla kuunnellen musiikkia :D No nyt on sohva jossa on tilaa ottaa vähän vaikka hajurakoa jos alkaa ketuttaa :D tsihi. No mut hei, tällaisen päivän jälkeen, miten mä kykenisin tekemään noin isoja päätöksiä, en mitenkään ;)

No mutta koska päivä on ollut pitkä ja rankka ajattelin, että loppuilta rentoudutaan. Matka kohti Filmtownia voi mun puolesta alkaa. Menen sinne vaikka yksin ;)