25102011 tiistai; puntilla


Huhhahhei. Se on niin kun inspiraatio iskee niin silloin on taottava :D Nimittäin tänään oli helvetillinen työpäivä töissä, uhhuh. Sai taas vain unelmoida tauoista, mitä ne on???? Ja mikään ei mennyt niinkuin elokuvissa, päin vastoin, huhu. Mä oon ihan mustelmilla kun tuli painittua arvoisien asiakkaiden kanssa ja huoh, eipä ollut helppoa yhden potilaan omistajankaan kanssa, kun ei vaan tuntunut löytyvän ns. yhteisymmärrystä :D Oli niin takki tyhjä kun pääsin vihdoin ja viimein puoli viideltä lähtee duunista, että hetken vain istuin autossa ja tuijotin eteeni ja mietin, että itkeäkkö vaiko nauraa. No onneksi kotipuolessa oli iloinen vastaanotto, siitäkin huolimatta, että meidän iso ukko oli laatannut pariinkin kohtaan kotona, matolle tietty myös, mattojahan on tasan se yksi tässä kämpässä ja siihen on aina heitettävä laatat :o OMG. No onneksi sain edes tämän kerran olla sen verran onnekas, että ne oli siivottu ennenkuin saavuin kotiin :D Kiitos siitä ;)

Niin sitten suoraan kauppaan ja ruoan tekoon, niinkuin kunnon kotiäidin pitääkin. Ruoka oli valmiina kun pikkuemäntä saapui kaverinsa luota kotiin :) Mutta mulla oli niin levottomat jalat siinä vaiheessa, että mun oli yksinkertaisesti ihan pakko päästä salille. Nyt on sellainen boogie päällä, ettei voi olla menemättä. Maaninen vaihe vissiin :D :D juups, not… ihan normisettiä ;)

Salilla keskityin vetää aika nopeen setin, ei ollut nyt mahdollisuutta jäädä asumaan, joten tein sitten kunnon hikijumpan. Vedin superina pystysoutu ja viparisarjat ja voin vaan sanoa, että kyllä alko 10kg käsipainot vipunostoissa tuntumaan tonnilta, oli pakko heittää 9kg käsipainot loppusarjoihin :o Pystysoutua tein vain kahdenkympin tangolla :)

Sitten tein vähän reiden ojennusta ja koukistusta. Oikea reisilihas vähän vihottelee, joten oli pakko tehdä kumpikin jalka erikseen ojennuksessa, sillä vasen oli tänään vahvoilla :D

Sitten vipunostoja TGssä, tein pudotussarjoja, tänään ei tunnettu armoa, hiki lensi.

Haukkarit TGssä, ei enää vasen haukkari ole niin kipee, et pysty jo tänään revittelee vähän :) jes.

Hooverit ja vielä olan kohautukset 20kg levypainoilla. Siinä se sitten. Crossia päälle ja saunaan.

Oli oikein ruuhka-aika salilla tolleen iltasella, ei oikein mun juttu. Mut niin harvoin tulee käytyä tähän aikaan salilla, että menkööt nyt tän kerran. Luoja sentään mä odotan että tota salia laajennetaan, siellä on niin hiton ahdasta. Mun mielestä jopa turvallisuusriski, kun jengi ahtautuu pieneen tilaan heilumaan painojen kanssa. Siinä kun joku tekee ylätaljaa, niin yritäpä päästä ohi. Joutuu livahtamaan sopivassa välissä, ettei vaan ole tiellä :o Ihan pyllystä. Eli laajennus voisi jo alkaa :)

Nyt sit on pakko syynää täs toisella silmällä Klikkaa muo sarjaa. Ihan helvetin hyvä uusi sarja :D ahhaha. Huomenna jälleen töihin ja mä niin toivon, et pääsen ajoissa lähtee ja ehdin salille töiden jälkeen suoraan. Kuulemisiin!