25102012 torstai; olkaa ja ojentajia :)

Nonnih, alkaa tämäkin päivä olla taputeltu :) Töissä saatiin tehdä taas duunia. Tänään tehtiinkin oikein tiimityötä meidän eri yksiköiden välillä :) Jee vähän lisää haastetta suunnitella aikatauluja ja pysyäkin niissä. No mutta mullehan haasteet on tervetulleita!

Pikku neiti meni illalla partioon ja sillä aikaa minä suuntasin pumppailee salille. Mitäs muutakaan. Jääkaapissa palaa tyyliin valo, mutta kyllä nyt yksi punttitreeni ajaa kaupassa käynnin edelle! Tietty ;) (no okei, olen laskenut, että huominen aamupala on olemassa ja saan väsättyä duuniin salaattia, munakin näyttäisi olevan jääkaapin ovessa, kassissa on proteiinijuoma… ja ja ja ja… mitäs tässä valittamaan ;) kyllä mä pärjään!). No jos sitä sitten huomenna ;) pakko kun munat loppu!

Salilla tänään siis olkapäitä ja ojentajaa, ugh. Hienosti huitastiin menee tunnissa koko setti läpi :)

-verkka kävellen juoksumatolla
-pystypunnerrus smith, pyramidisarja
-vipunostot sivulle istuen
-pystysoutu
-vipunostot eteen taljassa
-ranskalainen punnerrus istuen
-kapee penkki (tässä tuli hyvä setti, sain M:n keventämään viimeisiin toistoihin ja siitähän hyvä tuntuma syntyi)
-ojentajat taljassa (yllättävää että sain tehtyä vielä tämän 45kilolla kympin toistot :o vaikka alla oli aikamoista runtua)

Sitten vain saunaan ja suihkuun. Oltiin ajoissa kirkolla noutamassa neitiä kotiin :) Sieltä tuli touhukas pikku neiti posket loimottaen. Pieni harmituksen aihe oli ollut se, ettei hän ollut uskaltanut sytyttää tulitikkua, mutta nyt on sekin pelko voitettu. Neiti sytytti kaikki kynttilät olkkarin pöydälle ihan itse äidin valvonnan alaisena :) Jeeeee!