25112010 torstai; salia sikana

Nonnih, puhti päällä täällä :) jei. Töissä ihan vauhdikas päivä, pääsin duunaa taas kaikkee siistii, eli diggaan! Kiire meinas silti tulla, tai ei meinannut vaan tuli! Mutsin ja faijan koira oli mun mukana duunissa ja no sille kun sit kirjoittelin hoito-ohjeet ja shoppasin tarvittavat rohdot ja ruoat, niin kello alko käymään jo puolta neljää. Uuuups. No kiireellä palauttaa koiraa ja hakee omat dogsterit kotosalta. Niiden kans sit kävelylle, käytiin hakee pikkuemäntä ipkerhosta :) Jebou!

Sit äkkii himaan, treenikassi kuntoon, neidille ruokaa… ja menox. Siis salille. Koko ajan lennossa. Niin, ehdin sentään ladata tiskikoneen ja laittaa sen päälle. Mietin, että mitähän hittoa sitä nykyajan arjesta tulisi, jos ei olisi olemassa kaikenmaailman kodinkoneita?!?!??!? No ei yhtään mitään… oikeesti.

Salilla olikin sitten vähän uusia tuulia. Tein jalka- sekä käsitreeniä. Ja aerobista. Eli ihan superia. No alotin jaloilla:

-pohjeprässi
-reiden ojennus
-reiden koukistus

Tässä välissä kiiruhdin cardio pyöräilytunnille (puolikkaalle ;) ) Oli aivan sika siisti veto pitkästä aikaa. Mä olin aivan fiiliksissä siellä. Eikä ollut rankkaa. Hyvällä sykkeellä homma läpi ja takas salille :)

Oli vuorossa käpälät…
-vatsarutistus
-ojentajat taljassa
-viparit TG
-ojentajat jälleen taljassa
-hauiskääntö taljassa
-viparit TG
-vatsarutistuksia maaten (staattisia)
-hooverit 10kg lisäpainolla
-venytykset… ja saunaan.

Olikohan tossa kaikki. Tais olla. Hiton hyvä olo jälleen. Nyt on taas iso vaihde silmässä ;) Ai juu, oonko muuten muistanut kertoo, että olen leikannut hiukseni???? En kait… ehkä. No nyt on lyhyttä, nyt on tosi lyhyttä ;) uu mama. Kuvaa laitan…jos joskus kerkiän. En taida keritä. Viikonlopustakin tulee haipakkaa. Likalla on bestiksensä kaverisyndet, teemana on noidat :o eli äidin pitää täs alkaa kehittelee jotain tosi extremeä :) Lahja pitää tietty hankkii. Taidan shopata taskuvauvan, ne on nyt isossa huudossa. Sit pitäs heittää neiti stadiin isälleen… sen jälkeen on tiedossa elokuvailtaa _isolta_ 55 tuumaselta mikä lie… HD töllötin onkaan olevinaan. No tiedossa on ainakin kuvanlaadullisesti laadukas ilta. Ruokaakin on tarkoitus kokata. Jeih… et sellaista. No sit pitäs tietty ehtii jumppaileekin jossain välissä… Et juh, kiire on ja on ja on ja on ja on ja on… Joten jos päivitykset jää välillä vähän vähemmän taajaan, niin syy löytyy mun kroonisesta kiireestäni. Duunin pikkujouluristeilykin lähestyy uhkaavasti, uuuuuuh. Voipi olla, ettei tämän naisen niellusta mene mitään alkoa sisältävää alas… tai jos meneekin, niin hyvin hyvin hyvin hillitysti, hope so. No mut nyt, bunkkaan. Hyvää yötä. Nukkukaa hyvin. Ja treenailkaamme :) Joulumättö alkaa kohta :o uh.