26062013 keskiviikko: olkapää-pohkeet

Hellurei. Tässä sitä taas ollaan. Enhän mä nyt sit jaksakaan / malta olla päivittämättä kuulumisia :) Välillä tietty pieni luova tauko on ihan paikallaan. Nyt tosin ruoka odottaisi tuossa nenän edessä syöjäänsä, joten en jää tänne roikkumaan.

Tänään oli vuorossaan olkapää ja pohjetreeni. Joo siis olkapäätreenistä on tullut yksi mun ihan lemppareista. Niin myös tänään, hyvällä fiiliksellä painatin menemään:

OLKAPÄÄT:

-vipunostot sivulle kp
-pystypunnerrus vinopenkistä
-pystysoutu tangolla
-yhden käden viparit
-pystypunnerrus laitteessa 
-viparit sivulle pumppia :)

-hauispumppia taljassa (ekstrana :D)

– pohkeet istuen

Venyttelyjä. No joo, siis aijaa, tuliko hiki? No jokainen voi arvata :) Jumppasali oli tyhjillään, joten pääsin vielä lopuksi tekemään t-kävely ja poseharkkaa sinne :) Jei.

Mutta ei siinä, nyt syömään ja nauttimaan loppuillasta :) Ollaan kuulolla jälleen!

2 vastausta artikkeliin ”26062013 keskiviikko: olkapää-pohkeet”

  • Kyl siun olkapäistä huomaakin että niitä on treenattu! :)

    Kiva kuulla siusta pitkästä aikaa <3

    • No kyllä ois syytäkin vähän näkyä, että jumpattu on :) Mutta edelleen vaan joskus tulee niitä päiviä ja hetkiä kun peilistä katsoo aivan riuku Päivi, vaikka järki sanoo toista. Yleensä nämä päivät osuu jostain kumman syystä hetkiin, jolloin on tullut pidettyä taukoa salitreenistä, syystä tai toisesta :o kuten nyt oli tuon implantin asennus ym. hässäkät … niin johan oli jälleen laiska, laiha, kukkakeppi fiilis :D Mutta sitten se fiilis, kun taas pääsee hommiin, ai että :) :) :) superia !!!!

      Ja kiva kuulla sustakin, ikävähän teitä kaikkia aina tulee, jos yrittääkin olla pimennossa :D

Kommentointi on suljettu.