26072010 Maanantai; lepopäivä

Onkohan mulla ollut otsikkona lepopäivä koskaan :D hah. No ohan niitä tietenkin ollut, niitä ei vain mainosteta ;) No juuh, mutta siis tänään, ihan ansaittu ja järkevä välipäivä. Ensinäkin a)olen treenannut aika isolla kädellä ja b)muo kaivataan myös kotona :) Olin siis aikeissa _tänäänkin_ raahata ahterini kuntosalille, mutta sitten tuli vähän aikatauluongelmia ja aloin kelaamaan että on ehkä vähän epäreilua tyttöäkin kohtaan ”istuttaa” sitä mummolassa koko päivän. Toinen kun vasta eilen saapui viikon reissulta kotiin. Joten, päätin, että tänään olen _kotiäiti_ potenssiin kymmenen :D Eli eli, hain tytön mummolasta ja lähdimme yhdessä ulkoiluttamaan koiria. Tytölläkin oli pitkä päivä takana. Viime yön hän nukkui huonosti ja aamulla oli aikainen herätys. Hän oli siis vähän väsynyt ja kärttyinen. Noooooh, pienen suukopun jälkeen pääsimme matkaan. Ja hyvinhän se meni. Menimme uittamaan koiria meidän lammelle. Voi että meillä oli riemukasta. Pikkutytöt (eli koirat) uivat onnesta soikeena. Toinen oli kuin perämoottori ja toinen liukui vedessä sulavasti kuin jokin saukko :D Iso poika ei uskaltautunut ottamaan uintiliikkeitä, kahlasi vain mamman perässä ja äkkiä rantaan :) Hauskaa oli. Siihen saimme kulumaan lähes parisen tuntia aikaa.

Kotiin tultuamme aloin samantein laittamaan ruokaa. Ruokana oli tänään:

– uusia perunoita
– jauhelihapihvejä
– salaattia

Kaikille kelpasi. Hyvä niin. Puoliskolla työpäivä venähti, hän taisi kotiutua vasta kuuden jälkeen :O taas duuniauto-ongelmia. Hmmmm… maksetaankohan sille tuommosesta. Luulis?!?!?!?!?!? No mut kuitenkin, oli varmaan kiva tulla töistä kotiin, kun oli ruoka valmiina odottamassa :O jei ;)

Tänään on herkuteltu myös vähän jäätelöllä. Kaikille on maistunut, eikä ihme, ulkona on taas niin hemmetin kuuma, uh.

Tytön kanssa ollaan treenattu taasen englannin alkeita. Hän on niin innokas siinä. Pyytää aina välillä, että äiti opeta mulle englantia. No hyvähän se on, että kiinnostaa. Ja kun saan itsenikin motivoitua, niin kyllähän meillä välillä on ihan antoisat kielikylvyt :D Tänään hän myös teki ensimmäistä kotitehtäväänsä, mikä oli annettu koululta kesälomaksi. Siinä pitää värittää ruutuja sitä tahtia kun taito on hallussa. Siellä on kaikkea tähän tyyliin; osaan käydä itse vessassa, olen reilu kaveri, osaan kotiosoitteeni, korjaan jälkeni jne. Hän oli ihan tohkeissaan siitä tehtävästä :) Voih, kohta se alkaa. Niin tottunut tyttö on kuitenkin siihen, että ravataan salilla usein, että hän kysyi jossain vaiheessa, että menemmekö jumppaan ;) No tänään ei menty.

Tämmöstä siis tänään. Huomenna voi olla, että on myös lepopäivä… tai sitten jumppaan kotona…tahi käyn lenkillä ennenkuin menen iltavuoroon :) Aijon olla taas kotiäitinä, enkä vie tyttöä hoitoon yhtään aikaisemmin kuin on pakko. Mummolaan hän on menossa huomennakin. Ai juu, bongalilin eri blogeista hyviä ruokareseptejä, kiitos kun laitatte niitä :) Mulla on joskus paha mielikuvituksen puute, kun yritän tehdä ruokaa, _terveellistä ruokaa_! Kiva että saa ideoita muualtakin! Tänks!