26102012 perjantai: selkää, takaolkaa ja haukkaa

Iltaa iltaa :) Johan nopeesti meni tämäkin viikko. Se ois perjantai jälleen. Tänään aamulla olikin sitten ylläri ulkona kun lähdin töihin. Sama ylläri oli kyllä muillakin. Muo tuo ei kyllä liioin ilahduttanut, eikä kyllä vissiin kovin montaa muutakaan. Siellähän oli LUNTA :o sii EIIIIIIIIIII! Eihän talvessa mitään vikaa ole, mutta ei sitä lunta tarttis vielä tulla, varsinkin kun kesäkumit alla :/

Aamuista näkymää parkkipaikalta. Kyllä se on todellakin lunta. No jos joku oli riemuissaan tästä, niin meidän pikku emäntä :)
Pakolliset treenin jälkeiset pullistelukuvat :)
Ja peilin kautta ;)

Töistä tulin tänään suoraan kotiin. Oli aika löysä päivä duunissa, otinkin siis pienen varaslähdön himaan. Halusin ehtiä olemaan vielä pikku emännän seurana, ennkuin hän lähti isälleen. Treenikassin toki pakkasin jo valmiiksi, niin hilpasin suoraan salille, kun neiti lähti.

Tänään olikin sitten vuorossansa selkä, takaolat ja haukkaa. Tää on kyllä mun yks ihan lempparipäivä. Nää liikkeet vaan on kivoja.

-verkka kävellen (nyt noustiin jyrkkää ylämäkeä :) )
-leveä alatalja
-hammersoutu
-kulmasoutu kp
-puolikas mave
-pull over taljassa
-vipunostot sivulle istuen etunojassa
-haukka vinopenkistä
-scotti
Leveä alatalja. Ihan ok setti. Halusin tätä videota ihan siitäkin syystä, että näen omaa tekniikkaa. Ei tää nyt ihan pahalta näytä :) Scotti. Tässä tuli vehdattua sitten ihan urakalla. En nyt haluaisi toistaa itseäni, mutta tämä myös on mun lempparijuttuja. Kyllä oli hauikset aika pumpissa näiden jälkeen :) Hyvä fiilis, niinkuin asiaan kuuluukin. Hauista vinopenkistä. Tää lukeutuu yhteen mun lempiliikkeistä, tosin niitä nyt on niin monta… että tila ei riittäis jos luettelisin kaikki mun lempparit :D

Kotona vietän tämänkin viikonlopun. Ei mulla ole mitään suuria suunnitelmia, ihan tarkoituksellisesti haluan nyt vain olla ja möllöttää lukuunottamatta tietysti treenaamista. Salille menen, tietty ;) Hyvää viikonloppua kaikille!