27012012 perjantai: selkä-haukka-takaolat

Nonnih pikainen päivitys näin keskellä yötä. Taitaa olla jo lauantai, tai onkin. Nooooh, oli sen verran hyvä leffa tossa työnalla, etten ole malttanut mennä nukkumaan. Hanna oli leffan nimi ja suosittelen ;)

Tänään siis jumppailin selkää, haukkaa ja takaolkia. No se on vissiin jo tullut selväksi, että se on mun lempparitreeniä, yksi niistä. Valmentajalta tuli myös tekstiviestiä, että miten menee. Kirjuuttelinkin hänelle pitkät pätkät tuossa mailia juuri äsken. Hyvinhän täällä on mennyt. Viikolla 7 on tod näk meidän seuraava tapaaminen :) jee jee. Silloin ois vissiin tarkoitus tehdä jalkatreeni yhdessä.

Salilla oli mukavan rauhallista tuossa pikkasen ennen keskipäivää. Vitsi mä silti odotan, että se laajennus tulisi valmiiksi ja että sinne tulis paaaaaljon kivoja uusia juttuja ja niitä vapaita painoja lisää ehdottomasti. Vähän nihkeesti niitä on nyt tarjolla!

Nyt tänään, lauantaina, on jälleen treenipäivä. Ajattelin mennä jumpalle kun tyttö on kaverinsa synttäreillä. Siellä synttäreillä on teemana ”Pukeudu Rock tähdeksi” ja mehän letitettiin neidin hiukset yötä vasten, niin saadaan hänelle valtava kiharapehko sitten huomiseksi, tai täksi päiväksi ;) Sunnuntaina mulla on sitten treenistä vapaapäivä ja silloin meillä juhlitaan neidin synttäreitä. Aaaaaw, mä jouduj kestitsemään seitsemää pikkuneitiä täällä :o Noh, onneksi likat on kauhean fiksuja ja rauhallisia, joten mä luulen, että meille tulee oikein mukavat bileet ;)

Nyt mä käyn nukkumaan. Hyvää yötä!