27022012 maanantai: etureidet

Huoaaah, paluu arkeen on jälleen koettu. Ei terve. Töissä taas sellainenkin päivä, että ei siitä enempää. Huomenna on tiedossa jotain aivan aivan aivan käsittämättömän kauhea päivä :( sitä odotellessa. Taas kysellään vähän Päivin hermoja, ja niitähän riittää :D :D :D

Mutta siitä huolimatta että tämä viikko saattaa ajaa mut burnoutiin, niin treenit vedetään ihan niinkuin kuuluukin ;) se on vissi, jos vain terveenä saan olla, sitähän tässä toivotaan. Niin paljon jengiä kipeenä ympärillä, että onnekas olen jos en tartuntaa saa.

Etureidet sai tänään kyytiä. Hyvä treeni, hiki virtasi ja mukavaa tuntumaa sain etureisiin. Hack kyykky on kyllä aivan loistava, meillä on vaan niin sukka systeemit tuolla salilla, että sitä on aika hankala toteuttaa. Tarttis enemmän painoa tankoon, mut… :/ grah.

-reiden ojennus
-syväkyykky
-hack kyykky
-prässi
-reiden ojennus

Tänään oli ihan simona porukkaa salilla jo heti kolmen jälkeen, ennen neljää siis :o Kaikki crossarit oli esim. varattu, joten lämppäyksen duunasin spinning fillarilla. Mä en niiiiiiin diggaa niistä meidän salin löhöfillareista missä on telkkarit ja kaikki, hyvä ettei hierova istuinkin :o Onneksi sentään yksi oikea fillari löytyy salin puolelta :) Ei sitä varmaan kyl juuri kukaan muu käytä kuin minä :D

Nyt kauhia pläjäys paistijauhelihaa, raejuustoa ja papuja naamaan. Nams :) Kaikki mahdolliset pesukoneet jyllää täällä, joten tekemisen puutetta ei tule tänäänkään olemaan. Hohhoijaa. Et teretulemasta vaan mun työleirille ;)