27082010 perjantai; käsi- ja selkätreeni

Hihhei! Se on perjantai jälleen. No mikäs hihhei se nyt on, kun loma lähenee loppuaan. Olen niin nauttinut tästä kahden viikon lomastani. Se on ollu oikeastaan juuri sellaista kuin odotinkin. Olen saanut treenata rajattomasti :) jeih! Olen saanut nautiskella myös omasta rauhasta kotosalla… ainakin hetkittäin. Olen saanut lukea kirjaa, puuhastella kotiaskareita ym. kivaa :) Nih, mikäs siis tässä. Paluu arkeen odottaa, mutta ehkä mä olen valmis :) Ei oikeastaan mielialaa latista edes se, että meidän pyykkikone on lauennut. Murh sille, mutta viikonlopun aikana aijomme puoliskon kanssa hakea anoppilasta uuden tilalle :) jeih!

Jutastelu jatkuu hyvällä sykkeellä. Ei vielä mitään ongelmaa ;) No treenaamisen kanssa tuskin niitä ongelmia tuleekaan, mutta mielihaluja ehkä ruoan suhteen saattaa esiintyä :D Toistaiseksi homma hallinnassa. No hätä!

Ensiksi oli ajatuksena, että menen tänään iltapäivästä salille. Tyttö on lähdössä isälleen… joten ajattelin, että sen jälkeen voisin hyvin mennä. No en kyllä sitten malttanut ”maata” aamupäivää kotonakaan (tyttö oli koulussa!), joten tuli taas pakattua treenikassi ja nokka kohti kuntosalia. Vuorossa oli käsi- ja selkätreeni. Muutamat hyvät pointit nappasin nyt treeniini mukaan Jutalta :) esim.

– ojentajat taljassa tein narulla, osuu ja uppoo tosi hienosti kohteeseensa. Toistot 15×3
– hauiskääntö taljassa, tätä en ole ennen tehnyt. Jutalta otin oppia ja niin sitä mentiin. Toistot 15×3
– rintaprässi tuli uudestaan mukaan 15×3

Muuten meni perussetillä; hauiskääntö penkissä 15×3, viparit sivulle 15×3, kulmasoutu 15×3, pystysoutu 15x 3 ( tää on ollut aina mun ihan lemppariliike), selän ojennus TG 15×3, ylätalja eteen 15×3 (tässäkin nyt noudatin Jutan antamaa ohjetta miten se menee _oikein_)

Eiköhän se ollut siinä. Lämmittely crossi 10min ja lopuksi aerobinen osuus crossi 20min. Hieno homma, hyvä setti, mieletön fiilis :) Hyvin riitti energiatkin huolimatta nyt tästä dieetistä.

Kävin myös aamusta hyvähenkisen keskustelun työnjohtajani kanssa :) Olen tässä nimittäin jännittänyt, että miten tytön kouluunlähtö alkaa sujumaan ensi viikosta kun palaan taas sorvin ääreen. Työnjohtaja sanoi heti, että tottakai sinä olet tarvittaessa aamuisin saattelemassa tytön kouluun ja tulet vasta sitten töihin :) siis fantastista. En usko että edellisestä työpaikasta olisi tällaista joustoa löytynyt. Nyt nimittäin voi olla, että ihan aluksi niin teenkin, että menen vähän myöhemmin töihin, että näen likan lähtevän turvallisesti koulumatkalleen. Puoliskollakin alkaa uusi jobi nyt ja hänen pitää olla liikenteessä jo seitsemän aikaa, joten apuja siltä suunnalta ei ole tiedossa. No asioilla on tapana järjestyä ja emäntä on kuitenkin niin reipas ja sillä tavalla luotettava likka, että uskon tämän lähtevän ihan hyvin tästä käyntiin. Eikä äitiäkään ehkä haittaa jos saa nukkua vähän pidempään aamulla ;) hih, no juh… se ei ole kuitenkaan se juttu, tietenkään!

Semmosta. Mutsi toi mulle juuri uuden fillarin. Hän oli ostanut sen… ihan pyytämättä ja se olikin hienompi kuin osasin edes kuvitella. Jösses. No otan siitä kuvaa kun kerkiän, niin pääsee muutkin ihastelemaan mun tsygää, heh ;) Jeps. Mutta palaillaan!