27082012 maanantai; takaolkaa, selkää ja vatsaa

Iltaa. Tänään oli siitä erikoinen päivä, että a) nukuin pommiin ja b) en mennyt suoraan salille duunin jälkeen. Niin, voitte kuvitella, että oli kiva herätä siihen aikaan kun olisi pitänyt olla jo duunissa :o no silleen kun kunnolla nukkuu pommiin, sitä ei viitsi edes kovin kiirehtiä enää, joten aika chillisti keitin kahvit ja kampasin naamani ennenkuin lähdin ;) Noooh, noin tunnin myöhässä menin, mut onneksi mulla on reipas oppari joka oli alkanut jo hommiin ennen mun saapumista ja joo, tottakai siellä oli myös kokenut hoitaja avustamassa ja lääkäri läsnä, joten kukaan ei jäänyt huonolle hoidolle tänäänkään ;)

Mutta sitten, mun vapaapäivä 3.9 peruuntui. Kuinka yllättävää, mä niin arvasin, ettei meidän lääkärille sovi kuka tahansa avustajaksi, joten hän vaati että minä olen hänen kanssaan. Juh, no diilasin sitten itelleni vapaaksi perjantain 14.9 ja sehän vain passaa ;) ois ollut iltavuoro ja illalla kaverin synttärijuhlat, joten se kävi oikeastaa paremmin kuin hyvin :) jee! Salisuunnitelmat ei sen sijaan mennyt persiilleen sen vuoksi, että nukuin pommiin, itse asiassa ne eivät menneet ollenkaan persiilleen vaan juuri niinkuin olin suunnitellutkin. Pikku emännällä oli tänään kuviskerho, se pikkuinen on jaksanut käydä siellä jo monta vuotta :) Tänäänkin hän sai opettajalta kehuja tekemästään savityöstä ja olihan se hitto vieköön hieno kahdeksan vuotiaan tekele. Kerho kestää kaksi tuntia, joten ehdin hyvin salille sillä välin. Ainut miinus tässä kuviossa oli se, että sali on tohon aikaan ihan nuijalla lyöty ja mä en diggaa sitten niin yhtään mennä sinne silloin kun siellä hädin tuskin mahtuu kääntymään :o kele sentäs. Mutta onni onnettomuudessa, mulla on tämä viikko chilli viikko, eli rentoa pumppailua, ei naama irvessä vääntöä. Tänään siis annoin mennä aika rennosti. Kaivoin myös treenikassin uumenista mun vetokoukut pitkästä aikaa ja nehän hitto vieköön pelitti mukavasti, jei! Tänään siis pumppailin:

 – takaolat alataljassa
 – kapee alatalja
– kapee ylätalja
– t-kulmasoutu
– levee ylätalja
– vatsarutistukset pallon päällä
– vatsarutistukset lisäpainolla
– hooverit lisäpainolla 15 kg

 Eipä siinä kummosempia sitten. Saunaan ja hakemaan emäntää :) mun nöpi nyyssönen <3

Iltapala: teetä, hedelmiä, uunivoikkareita ja ehkä vielä vähän jogurttia ;)

 Eilen sain s-postia valkultani. Hän käski mut Lahteen tsiigaa kisoja. Kaippa se on lähdettävä. Ei siinä etteikö olisi siisti mennäkin, mutta mulla on aina se ongelma, että mihin mä laitan koirat hoitoon jos ja kun teen pidemmän retken jonnekin. Noooh, eiköhän se järjesty ja sunnuntaina ajattelin käydä Lahdessa :) uu jee. Oli semmoinen kehoitus, että katso sillä silmällä menoa siellä, että kohta olet itsekin lavalla :o uu, nyt alkoi puntit tutisemaan… oikeesti, heti tuntee perhosia vatsassa kun alkaa tilanne konkretisoitumaan, että tässä tosiaan ollaan menossa kohti BF kisoja kovaa vauhtia. Hitto… ei kun lisää treeniä vaan, mä oon tällä hetkellä aika helvetin motivoitunut tähän hommaan. Mä en tod aijo mennä nolaa itseäni sinne lavalle, näyttelemään jotain olematonta kuntoa :o pakko tahkota ihan erkkinä :)

 Tänään alkaa sitten sosiaaliporno, eli BB 2012. Mun harmikseni se tulee tänään 24/7:lta ja niin alas en aijo vieläkään vajota, että maksaisin siitä, joten tyydyn kohtalooni ja katson koosteen vasta huomenna. Melkein olin jo popcornit paukutellut ja muut mätöt kantanut telkun eteen (vähän ehkä nyt liioittelen ;) ) kun tajusin, että ei helvettiläinen, sehän tulee vasta huomenn Subilta :o grah! No kestän ehkä vielä huomiseen ;)

Nyt iltapalat nassuun ja kohta bunkkaan :) Treeni-iloa för alla!