27092010 maanantai; sali treeniä

Hyvää iltaa. Eipä ole ehtinyt aikaisemmin koneelle päivittämään tätä päivää. Pikkasen on kiirettä pitänyt, eikä niin vähäänkään. Töistä kun pääsin, ammuin viivana kotiin, koirien kanssa lenkille. Kun tyttö tuli iltiksestä, tein hänelle ruokaa, pakkasin treenikassin ja lähdin salille. Taas tullaan siihen, että ihanaa kun emäntä on jo noin iso tyttö, että pärjäilee omin nokkinensa. Ja hei, hänellä alkoi puuhakerho klo 17.30, eli homman nimi oli se, että minä olin viideltä salilla ja soitin sitten neidille, koska piti lähtee puuhikseen. Puuhakerho kestää seitsemään, joten mulla oli kaksi tuntia aikaa treenailla. Wow.

Tänään keskityin jälleen käsiin ja selkään. Tosin myös vatsa sai kyytiä ja kyykkäsin pitkästä aikaa, mikä olikin tosi jees :) Taas paukku haukkari enkat penkistä :) Vähänkö olen tyytyväinen. 25kg 1×20 1×15 1×16. Ja haukkarit taljassa meni tänään 20kg ja 22,5kg, jei! Parannusta näkyvissä. Samaten vaakasoutu TG:ssä parannelluin tuloksin. Nyt pistin painoa jo 35kg, 40kg ja 45kg :) Ihan jeesh! Yllättävän nopeesti vierähti se lähemmäs kaksi tuntia siinä. Vielä lopuksi crossasin sen 20 min aerobista. Näinhän se siis kuuluu tehdä, ensin puntti ja sitten aerobinen, jos sen haluaa yhdistää. Näin mulle on opetettu.

Hyvin kyllä huomaa, että on papu niin sanotusti kasvanut, kun on saanut syödäkseen :) Mutta kyllä taas vähän kateellisena kattelin tyttöjen videota kisoista. Jösses että on daamit kunnossa :) Hienoa… Tyttäreni tuli kans katsomaan kyseistä videota ja kysyi ”Äiti, haluuks säkin tulla tommoseks” hih. No ju, vastasin siihen, että katsotaan katsotaan ;) Nyt mennään fiilispohjalta tätä hommaa. En asettele itselleni mitään ”pakko” tavoitteita, en ainakaan ihan vielä. Nyt katon, mihin omat rahkeet riittää ja onhan mun sitten jos vakavissani lähden oikein tähtää johonkin, niin hankittava valmentaja. No mutta kaikki aikanaan. Olen kyllä aika tyytyväinen saamiini tuloksiin, ilman mitään valmennusta ja siis mähän olen aika amatööri, se pitää muistaa!

Voih, tänään salilla oli sentäs herrasmiesmeininkiä pitkästä aikaa. Kun tein dippiä penkissä, niin siinä yksi kundi meni mun ohitte pistää painoja telineeseen ja pahoitteli, että hän siinä silleen muo häiritsee :) Hih, mä en ees huomannut sitä, sillä rutistin viimeisiä toistoja silmät kiinni (taas antiseksikäs ilmestys :D). Totesin vain että et toki mitään häiritse :) Aika herttasta sinällään kyseiseltä kaverilta :)

Muuten ei ollut mitään ihmeellistä salilla. Ei ees näkynyt tuttuja, joiden kanssa ois voinut rupatella. Oli aika hiljasta vielä viiden aikaan kun menin sinne. Vasta seiskan pintaan alko vilkastuu. No mulle sopii, että on hiljasta, saapi tehä ihan rauhassa.

Töissä oli jees päivä. Vähän kiirettä, mut kivaa. Muutenkin sutinat jatkuu elämässä ;) jeih! Mut juh, nyt koiralenkille ja nukkumaan. I feel so good. Hyvää yötä :)