28022012 tiistai: rinta-ojentajat-vatsat

Tervehdys taasen treenien parista. Jestas muuten, että on hyvä keli tuolla pihalla. On sitten taas niin maan perusteellisen mukavaa talsia tuolla hangessa koirien kanssa, varsinkin kun on vielä kaksi hoitokoiraakin siinä mukana :o uhhuh, käy ihan urheilusta :/ No mutta siinä mielessähän se on tosi jees :D otetaan se urheilun kannalta, niin johan maistuu mullekin ;)

Töissä oli … niin no siellä oli taas niin sellainen päivä, et terve. No onneksi,nyt voi sanoa onneksi, oli tullut sairastuminen ja jouduttiin peruuttamaan yksi toimenpide meidän yhdeltä lääkäriltä, joten saatiin sitten vähän enemmän vahvistusta meillekin… eikä tarvinnut kärvistellä ihan helisten koko päivän :) Pääsin jopa kaffipaussille.

Salilta suoraan himaan neljän koiran kanssa sinne lenkille, eli hankiluistelemaan :) Siitä sitten suoraan salille.

Salilla oli vuorossa rinta-ojentajat ja vatsat. Tuosta treenistä tulee väkisinkin yli tunnin setti, vaikka siihen tuntiin pitäisi pyrkiä. Tänään tällaista…jos nyt muistan oikein ;)

-pystypunnerrus vinopena smith
-pystypunnerrus vinopena kp
-rinta ristikkäistaljassa
-levitykset penkistä kp
-kapee penkki
-dippi
-yliveto taljassa (ojentajille) kukaan varmaan tiiä mitä liikkeitä mä tarkoitan, ihan omat nimet kaikille :D :D :D
-vatsarutistukset
-vinot vatsat
-peffan nostot penkistä

Olikohan sitten muuta. No alakroppavenyt, siinä se. Kello olikin siinä vaiheessa jo puoli seitsemän kun pääsin vetää kledjuja niskaan. Meni vähän myöhäseksi. Siitä suoraan hakemaan tyttöä mummolasta kotiin. Nyt ensimmäistä kertaa tänään istun omalla ajalla persiilläni :o uhhuh, on tää arki niin tällaista ;) ihanaa :D ahhaha.

Tulihan taas törmättyä tuttuihin salilla ja yksi yllättävä keskustelun avaus tuli tällekin päivälle. Jos jossain niin salilla voi luoda ja ylläpitää sosiaalista elämää ;) ainakin meidän salilla tuntuu jengiltä juttua riittävän. Kohtuu usein joku tulee juttelee, moikkaa jne. Ei niin peri suomalaista tuppisuu toimintaa, mikä on tietty ihan jees :)

Ja taas kerran tuli todistettua, miten ylätaljaa tehtiin hartiavoimin, tuo sana kuvaa hyvin sitä liikettä mitä ihminen saa aikaiseksi, kun laittaa turhan kovat painot ja lähtee koko kropan voimalla vetämään :o hartiat jännittyneenä, mutta puristusta ei tuu juuri lainkaan selälle :o No jah… ei kait siinä… pistää vaan silmään ja pahasti … joskus.

Semmosta. Nyt Salkkarit ja vähän kaffia…tonnikalaa… ja ja ja ja hirweeeeen hirweeeeeeen paljon kaikkea muutakin proteiinipitosta natusteltavaa ;) nams!

2 vastausta artikkeliin ”28022012 tiistai: rinta-ojentajat-vatsat”

  • Ihanaa, että oot löytänyt noin mukavan salin! Mulla on vähän himmannut tota salille lähtöä just se, että mulla on niistä sellanen kuva, että siellä katottas vaan nenänvartta pitkin ja tuntisin oloni siellä vähän ylimääräseksi.. Mutta kyllä mä kk päästä oon päättänyt lähtee salille, otan itteäni niskasta kiinni ja yritän olla positiivinen, niin ties vaikka sieltä löytäis jotain mukavia treenikavereitakin! :)

    • Rohkeasti vaan salille :) Jos ei ole mitään aikaisempaa salikokemusta, niin ehkä ihan ensimmäisen kerran sinne kannattaa suunnata jonkun salilla työskentelevän kanssa. Yksi personal trainer tapaaminen ei maltaita maksa ja hän tekee sulle ohjelman ja näyttää miten liikkeet suoritetaan oikein. Sitten ei ainakaan tarvitse häpeillä mitään ;) eikä siellä kukaan nenänvartta pitkin katso ja jos katsoo, niin katso takaisin ;)
      -päivi-

Kommentointi on suljettu.