28042013: sunnuntai

Jo se tämäkin päivä alkaa illaksi kääntymään. Ihanan laiska sunnuntai takana ;) eikä naapurikaan aloittanut remonttiaan tänään kukonlaulun aikaan, kuten eilen :/ grah! Tänään on sitten saanut ihastella myös tuota valoilmiötä ulkona. Välillä on näyttänyt jo siltä, että se riemu ei kauan kestänyt, mutta nyt paistelee taas. Ihan piti arskat vetää päähän kun ulos lähti. Nih, kyllä kait se kevät -> kesä sieltä on tuloillaan. Johan se ois pikku hiljaa aikakin ;)

Vaikka töissä viime viikolla noussut veekäyrä ei ota laskeakseen, ei se ole onnistunut pilaamaan mun viikonloppua ;) :) onneksi. On tietysti taito sekin, että osaa pitää työ – ja vapaa-ajan erillään. On myös taito olla ajattelematta asioita jotka ketuttaa. Joskus se ei onnistu, mutta nyt on onnistunut kohtuu hyvin :)

Tytönkin sain juuri kotiin joten mikäs tässä. Päivän kotityöt on tehty, vielä pitäs ruoat kattoo. Muuten voinkin nauttia loppuillan sohvan nurkassa omasta rauhasta :)

Tänään:

tälaista noin niinkuin suurin piirtein. Uhhuh.  T-kävelyä :) jei. 

Semmosta siis tähän sunnuntaihin. Toivottavasti mun jakama haaste on tavoittanut kohteensa ja rustaatte siellä jo kovaa tahtia vastauksia ja kysymyksiä ;) Mukavaa alkavaa viikkoa. Treenitsemppistä!

Yksi vastaus artikkeliin ”28042013: sunnuntai”

  • Tehoja Päivi, energiavarastot on täynä taatusti kevyen treenin jäljiltä, ja into pinkeänä isket kunnola rautaan kiini! :) Tsemiä ja hermoja duuniin! <3

Kommentointi on suljettu.