28082012 tiistai; olkapäitä ja rintaa

Nonnih, alkaa taas olemaan yksi päivä pulkassa :) Duunissa meni, ylläri ylläri, hieman ylitöiksi, mutta mitäs tuosta. Viimeinen potilas oli aivan ihana uros saksanpaimenkoira <3 Kerrankin sakemanni, joka ei huutanut vuoroaan odotellessa. Yleensä nuo sakemmannit ovat aika äänekkäitä :o Mutta tämä kaveri oli vallan liikkis, nukahti mun syliin, tosin rauhotusaineiden vaikutuksesta :D mutta silti :)

No se duunihommista tältä erää. Töistä painelin suoraan salille, miten yllättävää ;) Tänään oli vuorossa olkapäät ja rinta. Mun lempparitreeniä ;) Edelleen mennään chillillä linjalla, eli otetaan rennnosti. Kevyillä painoilla, etsitään tuntumaa :)

-viparit sivulle
-pystypunnerrus
-viparit yksi käsi kerrallaan
-vinopena
-ristikkäistalja yläviistoon
-ristikkäistalja alaviistoon
-pull over kp
-olkapäiden pumppailua viparilaitteessa
-30min. hölkkäilyä

Tostapa tuli muuten taas mieleeni, kun  jäin hölkkäilee treenin päälle. Jaksan edelleenkin ihmetellä joidenkin tyyliä vetää kauhee aerobinen setti ennen punttia :o mitä järkee, mitä ideaa? Ei vissiin mitään :o :D ja sit mennään revittää kauheilla painoilla, epätasaisia sarjoja hartiavoimin :o Edelleen ihmetystä herättävää toimintaa. Mutta kukin tyylillään ;) eipä oo mun treenistä vekka :D

Ja nyt jonkun mielestä tulee taas törkypohdintaa, joten skipatkaa jos tuntuu siltä :D Nimittäin jälleen kerran kiitän luojaani siitä, että en ole saanut sellaista synnyttäjän lantiota = leveetä persettä. Siihen kun kertyy muutama liikakilo, niin ai morjens, miten se on törkeen näköstä :o Tänään taas vähän hyllyvää hanuria salilla nähneenä :/ Mikä ois seksikkäämpää kun hyllyvä perä crossarissa tai juoksumatolla :D no ei mikään tietty ;) Tosin jos se perä on samanlainen kuin Jennifer Lopezilla, niin ei siinä sitten mitään… mut kun ne muodot levii leveyssuuntaan :p No mut jos pohtis tätä ongelmaa niinkuin BF harrastuksen kannalta, niin ois aika vaikeaa rakentaa hyvää fysiikkaa jos peffa ois levee kuin ladon ovi :/

Ja vähän apetta kun salilta kotiuduin

Ja kohta alkaa illan huipennus, nimittäin BB :D ahhaha. Pakko syynää. Talo on kuulema täynnä pissiksiä ja mukaan on mahtunut vain muutama kundi :o Jokunen vähän kypsempikin daami taitaa olla joukossa. Niin tulenarka joukko taitaa olla, että ekat cat fightit nähdään varmasti heti ekojen siidereiden jälkeen :D Joku saattaa tykätä, että koko formaatti on ihan pyllystä, mut hei, kääntäkää kanava sinne ylelle sitten vain, eiköhän sieltä joku jumalanpalvelus tule viimeistään sunnuntaina ;) Oikeesti, mun mielestä toi suht mielenkiintoinen ihan psykologisesta näkökulmasta. On jotenkin jännä seurata, miten jengi jakautuu eri kuppikuntiin, miten puukotetaan selkään ja miten tollaisessa suljetussa tilassa ihmiset saattavat toimia aivan naurettavalla tavalla ja ehkä jopa arvaamattomasti. Miten tunteet kuumenee monellakin tapaa jne. Eihän sitä nyt kukaan katsoisi 24/7, mutta pakkohan sitä on seurata. Itse lähtisin kokeilee ihan samantein jos tulisi tilaisuus… mut no, ehkä mulla on tällä hetkellä elämässäni vähän tärkeemmät kuviot päällä ;)  Semmosta, eli BBtä odotellessa :)

Kohta tulee pikkuemäntäkin kotiin. Ovat olleet mummin kanssa Flamingo Spassa. Ihan salettiin neiti haluaa uunivoileipiä iltapalaksi, joten pitänee alkaa valmistautumaan. Ollaan taas kuulolla!

2 vastausta artikkeliin ”28082012 tiistai; olkapäitä ja rintaa”

  • Hahah, mut jos jollain nyt vaan sattuu olemaan ”isot luut”, niin eihän sille ylipainolle sitten mitään mahda! ;D

    • No kyllähän tuokin on ihan hyvä pointti :D minkäs sitä mallilleen mahtaa ;)

Kommentointi on suljettu.