28112011 maanantai: selkäpäivä

Uhhuhhuijaa. Terkkuja kuntosalilta.

Aamulla sainkin nukkua tavallista pidempään, kun menin hammaslääkäriin 8.45. Nyt alkaa sitten isompi prokkis taas hammasrintamalla, puuuh.

Töissä oli semi kiire päivä. Oli myös jännitysnäytelmää kerrakseen, mutta siitä en ikävä kyllä voi kertoa nyt tässä. Pääsin ajoissa lähtemään ja minnekäs muualle sitä ois taas suunnannut kuin salille.

Saliseuraakin sain, vaikkakin kovin yksinäistä puurtamistahan tuo on anyway, tai muo ei niinkuin hotsita jauhaa skeidaa tuolla salilla. Jos sinne mennään siellä treenataan ja that´s it. Sen takia mulle on oikeastaan yks lysti, onko mulla kaveria mukana vai nou. Mutta ohan se kiva että J.Ohokin sinne tulee mukaan toisinaan :)

Tänään oli selkähommia.

-soutulaite
-ylätalja levee ja kapee ote
-vaakasoutu taljassa (painot nousee, jes)
-kulmasoutu vapailla painoilla
-t-kulmasoutu
-pohkeet istuen (välijumppaa :D)
-vaakasoutu TG
-fillarointi 30min.

Joku näppärämpi huomasi, että tuli tänäänkin fillaroitua ihan kivasti. Hitto siinä saa hyvän hien pintaan, ihan kuin ois suihkun alta juossut tuon jälkeen :o Diggaan kyllä tosta fillaroinnista erityisen paljon. Kivempaa kuin crossailu, saa paljon enemmän irti tolla sisäpyöräilytsygällä. Vaihtelu virkistää kummasti.

Sitten suihkun kautta kotiin…tai kauppaan… ja kotiin. Ostin tytölle kaupasta Kinder joulukalenterin (16€ OMG mutta mitä en oman muruseni vuoksi tekisi ;) ). Siltä repee pelihousut kun se näkee tuon jättikalenterin kun tulee kuviskerhosta kotiin :D voi sitä riemun määrää. Joulussa ehdottomasti parasta on kun saa nähdä oman lapsen ilon. Joulut muutti ihan taas merkitystään sen jälkeen kun sain oman lapsen. Pitkään joulut tuli, oli ja meni… mitäs niistä, mutta nyt ne on taas niiin ihania kun on tuollainen pikku emäntä täällä posket loimottaen joulutouhuissaan :D <3

Nyt apetta napaan. Täällä on nyt vähän järjestelyjä päällä kun pitää rotikkatytötkin hoitaa :) Moron!