29062011 keskiviikko; pyöräilyä, pihatöitä

Eilen pyöräiltiin isosti. Mulla oli takana työpäivä klo 7.30-18.00, eli silleen :D mutta siitäkin huolimatta oli suuresti fiilistä lähteä pyörälenkille. J.O oli suunnitellut koko päivän pyörälenkkiä ja miten se toteutetaan. Vaikka tosiaan työpäivä oli suoraan helvetin esikartanosta (silti tykkään työstäni, joskus on vaan niin sellaista :D) tasoitti kunnon pyöräsetti päivää kummasti.

Matkan varrelta käytiin hakee Lähderannan ässästä eväät messiin ja suunnattiin Auroran puistoon piknikille. Mikäs siellä mölliessä, sää oli kuin morsian, kuten tänäänkin, ihanaa. Tänään oli töissä suht löysä päivä, silti en ehtinyt lähtee kuin puoli tuntia aikaisemmin himaan. Piti hoidella asiakaspuheluita ja voi helvata sentään, inventaario odottaa muo siellä, jes! I love it! Viime vuonna (tuntuu kuin se olisi ollut eilen :o) inventoin koko meidän varaston, voi helvetin helvetti mikä homma, huh. Nyt inventoin, onneksi vain, meidän hammashoitohuoneen tarvikkeet… mut siinäkin on ihan riittävästi, kiitos.

Tänään sitten fillaroitiin tuonne lammen taakse tiluksille tekemään pihatöitä. Ajeltiin alakentän nurmikko ja joo, voin kertoa, tuli hiki. Mä mennä viiletin siellä ihan tyyliin rintsikat ja pikkarit päällä, ei ois voinut olla enempää päällä. Hattukin oli vedetty syvälle päähän ja aurinkorasvaa levitetty huolella. Oli kyllä ihq. Sen jälkeen makailtiin juuri ajetulla nurtsilla ja nautittiin ihanasta säästä. Mä tietty pelasin Angry Birdia, hehe. Eli hyvin fyysistä rutistusta tällekin päivälle. Sen jälkeen lämmitettiin grilli ja tietty sauna. Ah, voisko oikeastaan ihanampaa kesäpäivää ollakaan. Toi on niin niiiiiiiiin luksusta, että on tuollaiset tilukset käytössä ihan kivenheiton päässä :) Pääsee ikäänkuin landelle ihan koska vain haluaa. Ei tarvitse pakata autoa hulluna ja roudata kamaa messissä, sen kuin vain fillaroi tai kävelee lammen taakse, niin perillä ollaan :) Hihhei.

Semmosta siis tänne. Huomenna sitten taas jotain kivaa. Nyt on niin paljon tohinoita päällä, etten ehdi tännekään päivittää kaikkea, mutta siis kivaa on, se kait on tärkeintä.