29082012 keskiviikko; fustraa ja jalkatreeniä

Uhhuh, onpahan ollut taas päivä. Voiko ihminen enempää ja kiireessä juosta paikasta a) paikkaan b)koko päivän? No eipä juuri. Aamu alkoi vähän myöhemmin ja oli mukava kun ehti laittaa aamupalan pikku emännälle ja suukotella ja saattaa koulutielle. Siitä lähdin itse sitten käymään lääkärissä. Kerrankin jäi sellainen fiilis, että se käynti oli jokseenkin hedelmällinen. Ehkä saan elämässäni käyntiin pienen projektin ;) hope so. Tosin ensimmäisenä kiiri mieleen, että mistä revin ajan siihenkin… mutta toisaalta, terveyden kanssa ei kait kande sniiduilla… joten let´s see.

Töissä päivä oli aika perussettiä, tosin tänään en malttanut lähteä himaan, kun tuli aikasta mielenkiintoinen potilaskeissi. Oli niin pakko jäädä seuraamaan se, eikä mun avusta haittaakaan ollut, pieniä komplikaatioita esiintyi toimenpiteen aikana ja oli ihan hyvä, että paikalla oli myös kaksi kokenutta hoitajaa. Kun sitten lähdin vaihtamaan vaatteita ja määränpäänä oli sali, tajusin olevani auttamattoman myöhässä aikataulusta. Pikainen puhelu salille ja info siitä, että tulossa ollaan tukka putkella, venatkaa pliide :)

Eli mullahan oli siis tänään Fustra tunti ;) Olen nähnyt näitä Fustra tunteja vedettävän ja joo-o, tavallaan on mielenkiinto herännyt jossain määrin. Ja nyt kun tultiin tarjoamaan ilmaista tuntia, niin tottahan toki lähdin messiin. Vetäjä oli varsin miellyttävä nuori mies, niin kohtelias koko ajan. Kantoi mun hikipyyhettä ja juomapulloa koko ajan ja tarjosi juotavaa :D Tunsin kyllä saavani varsin hyvää palvelua ;) Tämä kundi veti mulle aika perussetin Fustra liikkeitä, tarkoitus oli vähän kartoittaa kuntoa. No ilmeisesti kundi tuli siihen tulokseen, että olen aika hyvässä kunnossa ja jäi harmittelemaan, että tunti jäi vähän ohueksi. Hän halusi kuulema todistaa, että Fustrasta tulee olemaan mulle hyötyä (kerroin hartiavaivastani jne.). Hän haluaa kuulema päästä vetää mulle oikein kunnon session ja tarjosi toista ilmaista tuntia. Hän kuulema vähän suunnittelee etukäteen. No mikä jottei, kyllähän se mulle käy, jos kerran ilmaiseksi vielä tarjotaan. Kyseli, että mikä mulla on loppuviikon schedule. No sanoin, et perjaatteessa torstai ois mun lepopäivä, mut enköhän mä yhden Fustratunnin voi vetää ;) Siihen kundi totesi ”Että niin joo kun tää on niin kevyttä ;)” eli ilmeisesti hän haluaa päästä vetää mulle sellaisen setin, että saa mutkin vähän irvistämään :D hih. No tekstiviestiä kuulema tulee ja sessio pidettäneen joko huomenna tai perjantaina :) That´s nice. Hän on kuulema seurannut että käyn salilla usein. No joo-o, niin käyn, viisi kertaa viikossa :D Kerroin että mulla on tämä viikko tällaista chilliä treeniä, niin hän pyöritteli vähän päätänsä ja kysyi, että oliko se eilinenkin treeni kevyttä :D Mietin hetken, et mitähän mä oon ährännyt kun hän selvensi, että oli katsonut kun teen ylätaljaa, että painoja oli jokseenkin paljon. Mietin hetken ja totesin, että no ei niitä nyt kyl ollut ees kovin paljon, niinkuin ei ollutkaan :o Jeps, mutta että tällainen hauska sessio siis tänään ja jatkoa on tiedossa. Tässä hieman infoa aiheesta niille, jotka eivät välttämättä tiedä mistä tässä nyt puhutaan ;)

Fustran jälkeen jäin vielä tekemään aika letkeen jalkatreenin. Ohjelmaan olisi kuulunut vielä vatsalihastenkin jumppaus, mutta se tuli kyllä hoidettua aika hyvin Fustrassa. Siinä keskitytään aika paljon keskivartalon hallintaan nimittäin. Jalkatreenin vedin kuitenkin ihan kuten ohjelmassa seisoo, mutta suht kevyillä painoilla.

-levee kyykky
-yhden jalan prässi
-jalkaprässi
-takareidet selkäpenkistä (tuli hyvää tuntumaa)
-takareidet istuen
-takareidet maaten

Siinähän se sitten olikin. Sitten vaan saunomaan, kunnon löylyt tuli otettua. Suihkutiloihin oli ilmestynyt pesuaineita ja löylyveteenkin sai lisätä löylytuoksua :o Kyllä muo sitten tänään hemmoteltiin. Kiitos Forever :)

Kotona on ollut mukava ilta. Tein tytölle, virkkasin, Mauno Madon. Ai miksikö? No siksi kun pikku neiti oli eilen keksinyt tuoda ulkoota pienen madon ja asuttanut sen kenkätaloonsa. No illalla se oli kadonnut ja sitä etsittiin sitten pitkin lattioita. Voin kertoa etten ollut kovin iloinen ja pidin aikamoisen saarnan siitä, että mitään eläviä olentoja ei raahata kotiin kuolemaan :( No luulen, että oppi meni perille. Matokin löytyi ja se päästettiin vapauteen. Loppu hyvin kaikki hyvin. Mutta sitten tänään päätin tehdä hänelle oman pikku madon ja se olikin kovin mieluinen yllätys. Tämä mato voi hyvin elää kenkätalossa, kärsimättä siitä yhtään :) Mauno Madosta tuli hieno, vallan näyttävä ;)

Ei kait siinä, mukavaa iltaa kaikille lukijoille! Niillekin, jotka käyvät täällä stalkkaa, liittymättä kuitenkaan lukijoihini :) hih!