29092012 lauantai; olka-takaolka-selkä

No niin, mistäs sitä taas aloittaisi? No vaikka jos yrittäis vähän lyhennellen kertoa, niin lähdetään vaikka siitä kun tulin eilen kotiin :o

Kotona muo oli vastassa köhivä koira, eli Pentti :/ No lähdimme suoraan pihalle, siellä se oli tosi väsähtäneen oloinen, sain vetää sitä perässäni. Käytiin vaan talon ympäri ja päätin, et jassoo, lähdetääns sit saman tein lääkäriin. Se hyvä puoli tässä työssä on, että apu on lähellä usein miten. No töihin takaisin. Siellä meni sit loppuiltakin.

Mutta mitäs sitten. Pentti tutkittiin päästä varpaisiin. Ainut mikä oli poikkeavaa oli tietysti se väsymys, korkea syke ja lämpö. Muuten ei löytynyt mitään :o ja mä voin kertoa että ukko tutkittiin päästä varpaisiin. Kuvattiin keuhkot, ultrattiin sydän, tutkittiin laajalti verinäytteet, pissanäyte… Missään ei mitään :o Pissan pH oli poikkeavan korkea, mutta mitään muuta siinä sitten ei ollutkaan. Eli olisimme voineet julistaa Pentin terveeksi kuin pukki :o Ja iltaa kohden se piristykin :) Nyt voin sanoa, että mysteeriksi lienee jää mikä ukkoa vaivasi. Se oli kuitenkin pissinyt sisällekin, ja sitä ei ole tapahtunut mies muistiin. Jokin sillä oli… mietittiin myös ihan vakavissamme, että ukolla olisi voinut olla ihan rehellisiä vierotusoireita sen vahvoista kipulääkkeistä, sillä mähän just poistin siltä kipulaastarin ja laskin sen kipulääkettä :o Nii-in… voihan se olla. Saahan ihmisetkin ties millaisia vieroitusoireita lääkkeistä, miksi koira ei voisi saada? Ja voihan se. Ai niin, sivulöydöksenä duunikaverin kanssa äkättiin Pentin rintarangassa oleva sillottuma :o liekö se myös osaksi niskakivun syynä? Mene ja tiedä, tohtorin mukaan se tuskin aiheuttaa niin suurta kipua… mutta ei kait sekään ihan oireeton ole ennenkuin ne nikamat luutuu ihan kokonaan toisiinsa kiinni. Aika tavallinen ilmiö koirilla kyllä :o Noooh, mutta loppu hyvin eli kaikki hyvin. Tuossa tuo ukko makaa rauhallisena. Aloitimme sille kuitenkin antibioottikuurin tuon köhän takia, vaikka keuhkokuvat näyttivätkin hyviltä, niin ei ole silti mahdotonta, etteikö sillä voisi olla hengitysteissä ongelmaa, se ei vaan vielä näy kuvissa. Mietimme sitä, että onko se voinut viime viikolla pöllyissään aspiroida jotain hengitysteihinsä :o onhan sekin mahdollista :/

No mutta tänään sitten salille :) jee jee. Treenasin olkapäitä, takaolkia ja selkää. Tein myös vatsalihakset tänään :) Hyvä treeni, parempi mieli. Oli pakko taas etsiä vähän videoita netistä. Olen aikaisemminkin mietiskellyt täällä just sitä miten jotkut tekee esim. ylätaljan aivan liian isoilla painoilla aika päin vittua. Tässä pientä ohjeistusta taljan tekoon :)

Ylätaljaa :) Oikeesti aika usein näkee miten äijät lähtee vetää koko kropallaan taljaa… ja noh, kyllä joskus näkee naistenkin sortuvan siihen :o yllättävää kyllä. Alataljaa. Ja sit just tämmönen äijärynkytys. Onkohan tolla mitään tekemistä varsinaisesti selän treenaamisen kanssa. Pikkasen on äijä hamstrannut painoja liikaa eikä toi näytä kyllä kovin hyvältä. Tällaista näkee kuitenkin aika usein, ellei jopa ihan joka päivä salilla :/ No kukin tyylillään, eihän se multa pois ole, mut välillä vähän naurattaa seurata vierestä ;)

Paino on muuten pysynyt hyvin samana. Yllättävää, sillä MÄ SYÖN KUIN HEVONEN mielestäni ainakin. Duunissakin saan kuittia siitä kun mulla on aina kauheet eväät messissä ja syön sen  3 tunnin välein vähintään ;) Eli duunipäivän aikana ehdin syömään kolme kertaa. Ensin aamupala puoli kasilta, sitten välipala noin kymmenen aikaan, sitten lounas siellä yhden pintaan… ja okei, jos menen salille, vedän vielä välipalan duunissa tai laturin, eli hyvässä lykyssä ehdin syömään sen neljä kertaa päivän aikana :D haha. Mutta mä syönkin työn lomassa, älkäät kuvitelko, että mulla ois jotain hemmetin ruokataukoja :o no ei tod ole.

Se mistä olen iloinen erityisesti tällä hetkellä, on se että jalkoihin on tullut selkeesti muotoa lisää. Mun pitkät koivet ovat kyllä todella haasteelliset. Olen ollut aina sellainen pitkäsäärinen luikku, joten sen massan kasvattaminen tuntuu todelliselle haasteelle mulle :o joutuu tekee ihan vi**sti duunia sen eteen että saa jalkoihin lihaa :/ No mutta se siitä.

Asiasta viidenteen. Tänään kävi sitten jotain todella mielenkiintoista mun hiustenvärjäyksessä :o Mulla on nyt aika hemmetin sinertävä kuontalo! Ostin helmen vaalean sävyn ja mitä tapahtuikaan, joku hemmetin kemiallinen reaktio mun päässä ja hiukset alkoi sinertää :o äkkiä suihkuun, väri veke päästä… ja nooooh, nyt on sit vähän tämmönen :D ei silti, ei haittaa… kyllä se siitä lähtee ;) tsihi, mut ohan jollain jotain pohdittavaa kun menen huomenna salille tällä päällä :D :D :D ahhaha, joku voi mielessään miettiä, että meinaako tuo eukko olevansa jotenkin hottis noitten hiustensa kanssa. No en tod luule, mutta ei vois vähempää kiinnostaa ;)

2 vastausta artikkeliin ”29092012 lauantai; olka-takaolka-selkä”

 • Voi Penttiä! Nyt oli jo pakko kertoa Pentistä siipallekin ja näyttää sille kuvia täältä. Onneks mulla ei ole omia lemmikeitä, kun olen ihan sydän sykkyrällä jo muiden elikoiden takia.

  Mulla on usein vaikeuksia valita oikeat painot ylätaljassa. Tuntuu, etä vaihtoehtoja on tasan kaksi: ei-tunnu-missään pikkupainot tai tekniikka-kusee painot. Esim penkissä on paljon helpompaa nostaa oikein, vaikka painoa olis kuinka paljon.

  Sullakin on niin lyhyt tukka, että hyvin uskaltaa kokeilla jotain radikaaliakin, kun äkkiä se kasvaa pois. Itse asiassa, jos joskus tulee tosi hyvä väri tai leikkaus niin suorastaan harmittaa, kun se kasvaa pois niin nopsaan ;)

  • Kyllä tosiaan lemmikeistä voi olla paljon murhettakin, mutta onneksi enemmän iloa :) Sitä on jännä huomata miten eri tavalla sitä suhtautuu oman lemmikin sairauteen kuin esim. potilaiden. Se on niin henkilökohtaista.

   Mulla kans ilmenee tuota ongelmaa, että joskus on vaikea löytää ne oikeat painot. Taljassakin ne nostot on sen 5 kg yleensä, eli joskus vois se 2 kiloakin riittää.

   En mä tosiaan jaksa kauheeta stressiä tästä mun hiuskuontalosta ottaa :D Lyhyttä on helppo muokata. Nyt meen ostaa uuden värin ja katsotaan kuin käy, onko entistä sinisempi sen jälkeen. Mutta sitä ennen aijon mennä rohkeesti salille sinisen pääni kanssa :D hih!

Kommentointi on suljettu.