29102012 maanantai; rinta-olkapäät

Jasso jaha, kuulkaas nyt kuulkaas. Niin se vain lähti uusi viikko jälleen käyntiin. Oih, olihan ihanaa kun kello soi aamulla… no ei ollut :/ grah. Mut ei se nyt niin paha ollut kuin ois voinut olla :D joten ihan ok. Huominen muo enemmän jännittää, kun tuolla ulkona on niin kosteaa ja jos yöllä menee pakkasen puolelle, niin sehän on ihan helvetin kiva sitten liukastella noilla kesätassuilla duuniin :o auts… mä en niiiiiin kestä. Nyt mä vannon, mä niiiiiin vannon, että vaihdatan noi renkaat ihan just… joo.

Salilla. Niin minä kunnostauduin ja aloin (taas) pitämään treenipäiväkirjaa. Nyt laitetaan painot ylös oikeesti. Nyt ne ei ole enää mun hataran pään varassa ;) Jei.

-verkka matolla jälleen kävellen
-vinopena
-vinopena kp
-ristikkäistalja
-pull over kp
-viparit sivulle
-viparit ylös
– ja vähän vielä lisää vipareita ja ja ja ja, kunnon pumppi olkapäille :) jeih!

Niin ja nyt tulee sitten se valitusosuus, eli taas, herkkähermoiset sulkekaa silmänne :D Eli voi kele sentäs tänään alko sylettää fustraajat. Joo… Mä olin just ripustamassa ristikkäistaljan käsikappaleita siinä kun sitten fustraaja (urpot) ohjaajan kanssa päätti tulla siihen taljaan tekemään hauiskääntöä, vaikka toisessa taljassa olisi ollut tilaa :/ Kysyin aika merkitsevä ilme kasvoilla, että kuinkas kauan teillä oikein menee ”Viisitoista toistoa” = kuin vittu puoli tuntia :/ Mä sitten niin keräsin kimpsuni siitä ja siirryin toiselle taljalle, KOSKA SIINÄ OLI VITTU TILAA. Oisvat voineet mennä siihen itse, grah! Ja sitten se fustra hengitys. Ootteko kuulleet???? Ai moro ! Onneksi on MP3 soittimet keksitty, eihän sitä puhinaa kestäis erkkikään kuunnella. Joo, mä tiedän hengityksen merkityksen treenissä, yhdistettynä oikein liikkeisiin, mutta eihän sitä nyt tartte pitää sellaista saatanallista puhinaa, kulkee se henki ilman ääntäkin, suht hyvin. Kyllä hengitysäänet kuuluu joo, tiedän, itseltänikin… mut nyt ne jotka tietää tän fustrahössötyksen, niin tietää mistä mä puhun :D

Ja sitten ne saakelin käsipainot!!!! Onko niin vaikeeta palauttaa ne takaisin paikoilleen???? Onko??? No on vissiin. Se on kiva kun löytyy yksi paino, mut ei sitä toista :o, niin kiva on kuulkaa on!

Ja mitäs muuta… olen puhunut. Kiitos, kuulemiin :) Hyvää viikonalkua ;)