29122010 keskiviikko; salipäivä

No jah, sitä varmaan luullaan, että meikäläinen on kadonnut jonnekin. No en ole, en todellakaan. On vain ollut kaikenlaista… siis _kaikenlaista_ enkä jaksa siitä nyt sitten enempää tässä. JOulut tuli vietettyä, tytön synttärit kans. Kaikki meni hyvin ja oli ihana nähdä tuttuja, läheisiä ja rakkaita ihmisiä :)

Pienen joululoman pidin tässä myös. En ihan pelkästään sen takia, että olen treenannut hullun lailla viimeiset kuukaudet… ehkä jopa vuoden :o vaan loma tuli senkin takia kyseeseen, että on uusia tuulia muussakin elämässä :)

Tänään raahasin ahterini salille. Ai että teki hyvää pienen tauon jälkeen, jei. Sain jopa kehuja eräältä mieheltä :) Se lämmitti kummasti sydäntä. Se oli tsiigannut, kun tein pystysoutua 30 kilolla ja kehaisi että hyvin mä vedin, vaikka itseni mielestä ei mennyt todellakaan niin hyvin kuin olisi voinut mennä ;) paremminkin olen vetänyt!

Pikaisesti sitten suihkun kautta kotia. Tyttökin tuli mökiltä yhdeksi yöksi kotiin :) Kivaa. Nyt nukkuu, aamulla on aikainen herätys ja töitä. Mitään lomiahan mulla ei töistä ole, tietenkään :D