30012012 maanantai: olka- ja vatsatreeni

Täällä taas, ja voi todella sanoa, että taas, kirjoitinkohan mä eilenkin ainakin kaksi kertaa…sen siitä saa kun on liikunnasta vapaapäivä eikä ole muuta elämää kuin työ, kuntosali ja koti :o uuuups. No näillä mennään ja tähän on nyt tyydyttävä. Tänään oli kyllä sellainen hetki taas pitkästä aikaa kun mietin, että mitähän mä oikeasti elämältäni haluan. No se on selvä, että treenaaminen on osa mun elämää, iso osa… ehkä työn ohella suurin osa mun elämää nyt tällä hetkellä ja myönnetään, että sosiaalinen elämä kärsii pahasti, mutta kun olen niin ”omahyväinen” ihminen, niin en osaa, voi, kykene luopumaan treenistä tai edes vähentämään sitä. Ja kun mun lähipiirissä ei ole ketään, ei siis yhtään ketään, joka treenaisi tällä intensiviteetillä kuin mitä mä treenaan, niin alkaa olemaan niin sanotusti kaverit vähissä :o No okkei, en ole menettänyt yhtään ystävää tämän takia, mutta yhteiset menot on jääneet aika vähiin. Se kun nyt vain on niin, että mä en lähde kaljalle, en edes yhdelle perjantai iltana ekstempore, kun täytyy mennä lauantaina treenaa :o Mä luulen, että kaverit ei kohta enää kysele muo mihinkään kun aina yleensä vastaus on, että sorry, mä oon menossa salille :o Jos oiskin joku joka ois yhtä innostunut tästä, niin tämähän vois jopa lähentää, mut… no nyt ei oo :/ Näillä mennään, en valita, kuhan totesin… ja tätä mietin viimeksi tänään, että mihin olen ryhtymässä. Oma elämä on muuttunut niin paljon viimeisien vuosien aikana, että olen tietyistä piireistä suorastaan etääntynyt :/ Se ei muo haittaa sinällään, sillä en kaipaa sitä sellaista menoa… mutta… no tämä menee vain koko ajan tarkemmaksi ja enemmän hifistelyn puolelle, niin täytyy katsoa kuinka moni pysyy matkassa mukana. Nyt on ottanut tosi koville yhden ihmisen kanssa … mutta ystävyys säilyy jos se on musta kiinni.

No mutta siis asiaan, eli treeneihin. Tänään oli olkatreeni ja vatsoja. Mun lempparia. Aina mä taidan sanoa, että mun lempparia, mutta olkatreeni on oikeesti yksi mun ehdottomasti lempitreeneistä :) Hyvin kulki, ei voi valittaa. Tänään pitkästä aikaa kokeilin myös voimapyörää kun se on aikaisemmin aihettanut mulle harmaita hiuksia, kun se on ottanut jonkin verran ikävästi olkapäähän. Sehän tosiaan ei ole minkään olkavammasen liike alkuunkaan. Tänään se sujui oikeastaan hyvin, ei huipusti, mutta yllätyin kuinka mutkattomasti se sujui :) jee jee, nyt teen sitä jatkossakin enemmän ;)

Mä olen nyt saanut jonkun kestoihailijan tuolta salilta :o uuuh, sama kundi, joka kävi kerran kehumassa kuinka urheilulliselta mä näytän ( :D ) niin hilasi itsensä mun viereen kun olin tekemässä pystypunnerrusta käsipainoilla penkissä. Siihen se tuli ja mä vaan näin sen suun liikkeistä, että hän puhuu mulle, otin soittimet pois korvilta ja totesin, että anteeksi mä en kuule kun on musiikit korvilla. Siihen hän vain sitten totesi: ”Ymmärrän”. Mä laitoin soittimet takaisin korville ja jatkoin hommia. Olinko vähän tyly :( ehkä… mut ei kuntosali ole mulle mikään treffailumesta :o siis en tod etsi, enkä hae enkä halua mitään sutinoita sinne. Siellä treenataan ja sillä sipuli. Haluan keskittyä ihan vain siihen, enkä halua sillä hetkellä miettiä mitään muuta kuin sitä miten oma treeni kulkee :) Nautin siitä täysin siemauksin, muulla ei ole väliä.

Semmosta, no tulihan tänään erityisen syvällistä pohdintaa… Puuuh, mut joo, huomenna jatketaan etureisillä :) Me like. Treenitsemppistä kaikille. Ai juu ihan pakko kertoa, kun nyt pohtimiseksi meni, niin näin tänään jotain sellaista suihkussa mitä en ehkä olisi halunnut nähdä. No okei, se on ihan jokaisen oma asia sheivaako itseään vai ei, mutta hei, siinä vaiheessa jos naisella tai vaikka miehellä on haaroissaan enemmän karvaa kuin mulla päässä, niin voin sanoa, ettei se ole kaunista katsottavaa… että rajansa kaikella :D Että tämäkin piti kokea tänään :/ grah.