30042013 tiistai; rinta-ojentaja

Nonnih, sehän ois sitten oikein niinku vappu vai mitä hä? No mun elämää se ei juurikaan hetkauta. Duunissa oli ihan jees päivä ja sieltä suoraan salille treenaa rintaa ja ojentajia. Kaupan kautta kotiin, koirat lenkille ja pikku neidin kanssa Filmtowniin hakee pari pätkää. Emännän kanssa katottiin Zambizia :D oli oikein laadukas piirretty jälleen. Itelleni valitsin illan iloksi 360 :) katotaan onko se mistään kotoisin. Kerron kyllä ;) hihi.

Otin ihan snadin varaslähdön töistä kotiin, tai siis salille. Meillä iltavuoro tuli jo siinä yhdentoista aikaan, koska poikkeuksellisesti suljimme tänään jo klo 18.00. No oletettavaa tietysti on, ettei vappuaattona enää siihen aikaan potilaita ruuhkaksi asti riitä ;) Alkaa varmaan se ruuhka-aika tuolla humaani puolella :D Joo, ei kyllä käy kateeksi sairaanhoitohenkilökuntaa, poliiseista nyt puhumattakaan. Että hyvää vappua vaan heillekin ;) sitä kun suomalaiseen tapaan vietetään, niin kyllähän sen tietää mitä siitä seuraa :D Yep.

Kaupasta ei juuri tarvinnut täydennyksiä tehdä. No meillähän tämä vappu ei juuri muuta ruokailutottumuksiakaan, mutta sen verran hyvä / kiva äiti päätin olla, että ostin ne kuuluisat tippaleivät :D hih ja vähän simaa ;) Voipi olla että itse jätän tuon siman nauttimatta, mutta ehkäpä tippaleipä löytää tiensä mun mahaan :D Leffanamejakin tuli haalittua, niin että herkkuja kyllä on ihan riittävästi, urp. Mutta mitään seitsemän sortin juhlaillallisia meillä ei tulla näkemään, eikä skumppapullot poksahtele ;) Huomenissa suuntaamme vappumarkkinoille tohon Myyrmäkeen, joten eiköhän se vappu ole taputeltu sitten :) Jei.

Salilla hilattiin taas rautaa ylös-alas-sivulle ja ties mihin :D Pitkät sarjat jatkuu ja niin todella jatkuikin. 20-30 toiston sarjoja taas vedeltiin. Penkissä tosin meni tipustussarjoin… nähtävästi :D Mutta hyvinhän se rauta nousi ja laski siinäkin.

– penkki
– ristikkäistalja
– vinopenkki kp
– levitykset vinopenkistä
– ranskalainen vinopenkistä tangolla
– pushdown taljassa
– ja pullover taljassa
– vielä pientä rinta- ojentajaprässäystä lopuksi

Kylläpä voin sanoa, että ihan siinä hiki pääsi lentämään ja ojentajatkin saatiin aika mellevään pumppiin. Ei huono treeni, ei todellakaan. Hyvällä sykkeellä vedin läpi eikä turhia löysäilty. Huomenissa tiedossa sitten viikon perinteinen lepopäivä. Ugh.

Nonnih, näitä sitten tänään pumpattiin. Pakkohan nämä hienot termit on päähän päntätä ;) Pectoralis major, pectoralis minor jne. Voi sitten vähän hifistellä tarpeen tullen :D Hupinsa kullakin, näin vappuna :D

Kaippa mä lopettelen lätinät tältä illalta. Pitäkäähän hassua ja muistakaa jumppailla :) Moro!

4 vastausta artikkeliin ”30042013 tiistai; rinta-ojentaja”

  • Onko hauiksillekin luvassa 30:siä? Kauan on tuota treenityyliä? Lattailehan akut huomenissa, iin torstaina kulukee kunnon draivilla!! :D TSEMIÄ Päivi!!

    • Hauikset tais mennä eilen (oliko se eilen) semmosilla 20-25 toistoilla :) Tällä mennään tämä kierto, sit taas vaihtuu ;) Kummasti se tuntuma taas löytyy ihan eri tavalla sieltä kun vähän antaa erilaista ärsykettä tonne lihaksiin. Ei pääse lihas tottumaan ja jo nyt mukavasti tuntuu yläkropassa tän viikon treenit ;) Torstaina taas rauta heiluu, lupaan sen ;) Huomenna vielä tytön kanssa vappuillaan, jeeeee!

    • Meitsin karkkipussista löytyy AINA jotain suklaata. Muutama salmiakki ja parit vaatokarkit. Mutta suklaa on kyllä ehdottomasti mun heikkous, ihan kaikissa muodoissaan :D

Kommentointi on suljettu.