30072010 perjantai; selkä-ja käsitreeni

Ai että mä nautin, kun aurinko on vihdoinkin pilvessä :) Kylmä ei ole, mutta sopivan lämmintä. Tuulee, ah ihanaa. Ei ole hiki koko ajan pinnassa, mikä lottovoitto! Jei.

Duunissa suht kiireinen päivä. Oli pikkasen vajaa miehitys, mutta ehdin sentään syömään sitä kiinalaista. Ai että se on hyvää, niin hyvää…ehkä hieman turhan tulista, mutta ei haittaa. Nam!

Töistä suoraan taas koiralenkille. Lampi ympäri. Karvanaamat olivat ihmeissään, kun ei pysähdyttykään tänään uimaan. No ei nyt tänään, olisi tullut vilu ;)

Sitten nopea treenikassin pakkaus ja nokka kohti salia. Tänään lähti jotakuinkin tähän tyyliin:

-lämmittely crossilla 7min.
-viparit eteen 6kg x 15 x 4
-viparit sivulle 6kg x 15 x 4
-ojentajat taljassa 40-45kg x 15 x 4
-ylätalja 50kg x 12-15 x 4
-selänojennus 35kg x 15 x 4
-hauiskääntö 20-22,5kg x 15 x 4
-kulmasoutu ”penkissä” 15-20kg x 15 x 3
-vaakasoutu taljassa 40kg x 15 x 1 (tämä korvasi yhden kulmasoudun, kun kulmasoutuvehje oli varattu :D)
-jäähdyttely crossilla 20min.

Siinähän se taisi olla koko komeudessaan. Hyvä fiilis. Ei turhan rankka, mutta laitto kyllä vähän otsasuonen pullottaa tossa ylätaljassa ja hauiskäännöissä. Muuten meni aikasta sutjakkaasti kaikki toistot loppuun asti! Jei!

Sitten saunaan ja Hera80 naamariin. Kotiin, pyykkikone päälle. Kohta pakkaan kassit, grillattavat ruoat ja yöpymiseen soveltuvat tarvikkeet ja suuntaan nokan kohti lammen taustaa. Menemme siis anoppilan tiluksille ”lorveksii” kun ollaan koiravahtina. Omat koirat lähtee mukaan. Eiköhän me siihen rintamamiestaloon mahduta kaikki :D ja suht sovussa, I hope so! Semmosta tänään. Oikein mukavaa ja railakastakin, jos niikseen tulee, viikonloppua vain kaikille! Ai juu, ihan pakko mainita, että viime yönä näin hassua unta. Olin jossain koulun auditoriossa tms. kun muo tuli tervehtimään yksi seuraamani blogin kirjoittaja :D Me tervehdimme toisiamme kunnon hauisposella :DDDD Ei terve mitä unia!!!! No mut nyt… hauskaa viikonloppua.