30072012: Blondi tuli taloon!

Täten lähettelen lärveiseni salilta :) Olipahan hiljasta kun paukkasin sinne klo 15 tienoilla. Niin siitä voi päätellä, että ensimmäinen päivä duunissa oli suht löysä. Hatkasin jo puoli kolmen pintaan ;) Mutta ei siinä, salillehan on ihanaa mennä silleen, ettei siellä ole tuhatta muuta tyyppiä ja joka vehkeeseen on jono. Nyt ei tarttenut odotella mitään missään vaiheessa vaan pystyi etenemään täysin ohjelman mukaan :) uu!

Pientä hauispumppia, oli pakko vaikkei kuulunutkaan tämän päivän ohjelmaan. Mä vaan niin diggaan haukka hommista :D hih. Kyllä sitä kaikkeen voi fiksoitua ;) Tänään oli takaolka-selkäpäivä plus sitten vatsat. Olin kyllä taas niin liekeissä tuolla puntilla, etten hetkeen ole ollutkaan :) Huomista odotellessa. Tänään rutistin Hooverit lisäpainoilla kuten ennenkin, mutta kahteen vikaan pitoon lisäsin vielä viisi kiloa, eli 20kg:n lisäpainolla ja vähän yli minuutin pidot rutistin. Kyllä pikkasen laitto puuskuttamaan, mutta onnistuin :) Hyvä minä! (vähän pitää itseäänkin kehua :D)

Pikkasen on hikeä pinnassa tässä kuvassa. On se hikoilu niin erilaista kun se tapahtuu urheillessa, kun että hikoilee sen takia että on niin hemmetin kuuma himassa… tai ulkona … uh. Ja huomatkaa, blondi mikä blondi :D vaatii kyllä vähän totuttelua, varsinkin lähipiiriltä ;) No mutta kaiken kaikkiaan ihan onnistunut arjen aloitus. Pieni mutka meinas tulla matkaan kun tajusin, että salilla oli suihku ja sauna rempassa, mutta onneksi suihkuun pääsi vetäjien pukuhuoneeseen. Ehkä huomenna meen fillarilla salille, niin sitten voi käydä vasta himassa suihkussa :) Se on moro!

Yksi vastaus artikkeliin ”30072012: Blondi tuli taloon!”

  • Oi, tosi kiva tukka!! :) Oon tässä ajatellut värjäillä omaani tummempaan suuntaan, mutta nyt sitten tekeekin taas mieli vetää ihan vaaleaksi :D

Kommentointi on suljettu.