30082010 maanantai; käsi- ja selkätreeni

Tänään oli sitten ensimmäinen työpäivä kahden viikon loman jälkeen. Ihan hyvin meni ja kiirettä piti :) Kyllä sen huomaa heti että on ollut hetken poissa. Tiettyjä juttuja piti miettiä pari kertaa :D heh. No mutta tästä se arki taas lähtee. Oli ihana nähdä kaikkia ihania duunikavereita :) Saattelin likan aamulla kouluun ja lähdin vasta sitten töihin. Saattelulla tarkoitan, että katsoin hänen lähtevän klo puoli kahdeksan kävelemään kouluun päin.

Töistä sitten suoraan kodin kautta salille. Tyttö meni iltapäiväksi mummolaan, joten tulin vain piipahtaa kotona. Tein nopeesti puoliskolle pikasafkat, pakkasin treenikassin ja sitten salille. Tuumaakaan ei anneta siimaa tässä asiassa ;)

Vuorossa oli käsi- ja selkätreeni. Aika sitä perussettiä tehtiin. Edelleen pidin uudet kujeet mukana treenissä. Eli homma meni kutakuinkin näin:

– viparit sivulle 15×3
– pystysoutu 15×3
– ojentajat taljassa narulla (toi naru on hiton hyvä!) 15×3
– ylätalja 15×3
– selän ojennus 15×3
– kulmasoutu 15×3
– hauiskääntö TG 15×3
– rintaprässi 15×3
– hauiskääntö taljassa 15×3
– lämmittely ja jäähdyttely crossissa noin 8-9min.

Hyvin tuli tuntumaa. Tässä on nyt päivää reilu viikko takana dieettiäkin ja voin sanoa, että kyllä jo tässä vaiheessakin näkee tuloksia. Jei! Odotan innolla mitä se on kolmen viikon päästä!

Ei kun kaikki treenailemaan. On se kesä ensi vuonnakin ;) jeih! Olen tässä ehkä hieman, siis hieman alkanut miettimään jos sitä alkaisi treenailemaan vähän vieläkin totisemmin. Eli rima nousee. Tiedä häntä… ;) Haaveissa siintää jonkin sortin fitness juttuja. Katsotaan katsotaan. Unelmista pitää tehdä totta. Niinhän sitä sanotaan. Oikein mukavaa iltaa kaikille!