30082012 torstai; haukka-ojentaja pumppia

Haukkatreenit alkoi jo duunissa kun vaihdettiin meidän ortopedin kanssa meille hammashoitohuoneeseen uusi röntgenlaite. Voin kertoa, ettei se ollut ihan kevyt vehje, joten pikkasen oli selkä ja perse hiessä kun sitä punnerrettiin. Ortopedi vaan totesi, että onneksi sä oot niin urheilullinen :D haha… Muutenkin duunissa oli ihan jees päivä, sopivasti hommaa. On se kyllä kumma, miten meille aina kannetaan sitä herkkua sinne työpisteeseen. Tänäänkin tuli mangotiramisut duunikaverilta kiitokseksi  hänen koiransa hoidosta. No totta hitossa mä sitä söin, täh, miksi en ois syönyt. Hihi, meilläkin on duunissa näitä ikilaihduttajia, mut mä en kuulu siihen joukkoon, joten tiramisut naamaan vaan ;) (no jah, edelleen tietysti peräänkuulutan sitä kohtuuta).

Duunista en painellutkaan suoraan salille, vaan tulin kotiin ja lenkitin dogit. Tänään nimittäin pikku emäntä aloitti partion. Hän liittyi Sudenpentuihin. Pikku emäntä on vielä Arkajalka, kaikki vasta-alkajat ovat Arkajalkoja :) Näytti olevan hauskaa, ainakin neiti on niin täpinöissään. Kolossa (paikka jossa he kokoontuvat) oli sytytetty kuulema kynttiläkin, uuuuu :D No hyvä, kivahan se on että on harrastuksia, pysyy ruodussaan. Nyt on sitten kuvista maanantaisin ja partiota torstaisin :)

Sillä aikaa kun neiti oli partion ihmeellisessä maailmassa minä suuntasin salille. Onneksi on edelleen chilli viikko, sillä jouduin vähän tuijottelee kelloa, koska mulla oli tietysti takarajana se että piti olla puoli kasilta hakemassa neitiä kotiin. No, aika riitti mitä mainioimmin haukka-ojentaja treenin vetoon ja kunnon syvävenytyksiin jaloille, ah!

Tänään siis listalta löytyi:

-verkka soutulaitteella

-vasarakääntö haukoille taljassa
-haukkakäännöt tangolla
-haukat kp
-dippi
-ojentajat taljassa
-pull over taljassa
-haukka pumppia taljassa
-keskitetty hauiskääntö kp

-syvävenytykset jaloille

Tässä on tämä viparilaite josta aina välillä puhun. Mulla tää toimii tosi hyvin olkapäihin :) Me like!
Pientä posetusta ;)
Pitäisi saada rinnalle vertailu kuva jostain parin vuoden päästä, kyllähän sitä kehitystä on tapahtunut :) Syytä olisikin!

Haukkatreenin jälkeen mulla oli aivan armoton pumppi hauiksissa. Ei se kyllä vaadi kummosiakaan painoja, kun saa sen tuntuman vaan sinne minne pitääkin. Itse asiassa varmasti toimii ehkä paremmin, kun hakee kevyillä painoilla sen oikean tuntuman ja antaa mennä vaan :) Tosiaan haukat oli hetki treenin jälkeen ihan kivikovat ja näyttivät jopa kohtuu komeilta peilistä katsottuna :D

Ai niin, Fustra vetäjäkin bongasi mut salilta ja sanoi soittelevansa mulle. Ehdotti tapaamista maanantaille. Nooooh, ehkä se käy… let´s see. Hauskaahan se ois ;) Tulee taas niin armottoman kiire viikko, et voi helevata sentäs, mut minkäs teet, that´s my life ;)