30092012 sunnuntai; hauis ja ojentaja

Hola hola. Kotona jälleen. Aamu lähti rauhallisesti käyntiin, niinkuin sunnuntaisin tarviikin. Pientä lämpöä nostatti vanhan koulukaverin tekemä päivitys naamakirjan sivuille. Hän on vissiin vihreiden riveissä (eli kunnallispolitiikassa aktiivisesti mukana). Nyt näin vaalien kynnyksellä hän kehtaa esittää niinkin järkevää argumenttia kuin että pyöräilykypärän käyttö on liiallista holhoamista. Eihän autoilijaltakaan sellaista vaadita :o Perustelee sitä sillä, että autoilijoiden keskuudessa tapahtuu enemmän päävammoihin johtavia onnettomuuksia kuin pyöräilijöiden, niin miksi sitten pyöräilijän pitäisi käyttää kypärää. Jaa mistähän johtuis, ehkä autoilijoita on enemmän??? Ehkä! Hän ei kuulema käytä kypärää, eikä tule käyttämäänkään. No omapahan on häpeä…hänelläkin kaksi lasta. Mä en ainakaan kehtais avata suutani siinä vaiheessa jos oma lapsi olisi kolaroinut fillarilla ja päätä jouduttaisiin paikkaamaan ”Meillä on semmonen perjaate, että kypärän käyttö on liiallista holhoamista, niin meidän perheessä ei sitä käytetä”. Aaaaargh… kävi ärsyttää aika tavalla.

No se siitä sitten. Kun aamukaffit oli juotu ja puurot syöty, niin lähdimme salille. Tänään oli vuorossa haukka ja ojentaja. Diggaan ;) Siitäpä tuli mieleeni, että sain uuden ohjelman valmentajalta :) jee-e. Näyttää aika heviltä, mutta ehkei se sitä sitten ole kun alkaa tekemään. Olen kyllä innoissani, sillä mukana on vanhoja kivoja juttuja ja muutamia ihan uusiakin jutskia, mitä olen odottanutkin ohjelmiini mukaan. On myös vähän vaihtoehtojakin :) yeppee. Ensi viikko sitten aloitetaan uusilla kujeilla. Siistii. 

Pullistelua salin pukkarissa :) Ei kauheen pahasti näy mun sinertävä tukka :D haha!

– verkka soutu ja crossing
– haukat tangolla
– haukat taljassa vasarakääntö
– haukat kp

– ojentajadippi
– ojentajat taljassa
– pull over taljassa

– keskitetty haukkakääntö kp
– haukkapumppailua

Tässä ehkä huomionarvoista on mun yli hot ilme :D pakko oli julkasta ihan tuon ilmeen takia ;)
Jeeeeeeee!

Salilla ähräyksen jälkeen oli mukava ottaa taas kunnon löylyt. Sitten olikin paineltava taas kiitolaukkaa kaupoille. Ohan se ihan hyvä käydä kaupassa jos sitä aikoo jotain syödäkin. Tosin tuli käytyä myös vähän lankaostoksilla. Muhun on taas iskenyt kutomisvimma… ehkä ihan hyvä näin joulun lähentyessä :D voi sitten panna taas pukinkonttiin omatekemiä lahjoja. Niinkuin olen joskus täällä aijemminkin todennut, boikotoin hieman tuota kaupallista kulutusjuhlaa kohtaan, mun mielestä on äärettömän typerää laittaa hirveitä rahasummia siihen, että taaaaas kerran pitää ostaa kaikille enemmän tai vähemmän tutuille lahjuksia… kilpailla sillä kuka on keksinyt siisteimmät lahjat jne. Aivan äly typerää. Mä en aijo siihen ryhtyä. Lapset on tietysti jossain määrin eri asia, mut kun aikuisetkin tekee sitä toisilleen :o Sitten kehuskellaan ”miten kiltti” mä oon ollut kun sain sitä sun tätä ja tota lahjaksi :D just joo… muo ei kiinnosta saanko lahjan lahjaa, mä tiedän siitä huolimatta että musta pidetään, en pidä sitä minään mittarina kuinka monta pakettia jouluna tulee! Enkä myöskään esitä joululahjatoiveita, paitsi ehkä mutsille ja faijalle,koska ne painostaa :D Jos joku kysyy jotain, sanon, että en tarvitse mitään, kiitos vain.

Jaa poikkesinko taas aiheesta, no hieman, mutta ei kait tuo haittaa. Nyt maistuu suklaa niiiiiin hyvälle kahvin kanssa. Ihana oma hetki sohvan nurkassa :) I love it!

2 vastausta artikkeliin ”30092012 sunnuntai; hauis ja ojentaja”

Kommentointi on suljettu.