30112011 keskiviikko; olkapäivä

Nonnih, ohan tämäkin päivä kohta taas pulkassa. Töissä oli semi kiire päivä, ei kummosta eikä kovin erikoista. Ja jee, me saadaan maanantaina digiröntgen myös hammaspuolelle. Hallelujah, vihdoin ja viimein… loppuu se leikki noiden vanhojen kehityskoneiden kanssa, puuuh, oon niin täynnä jo sitä touhua. Perjantaina me mennäänkin porukalla syömään. Josko silloin vähän aukeisi, mikä meidän yhtä työntekijää ahistaa :(

Töistä taas suoraan salille. Oli vähän sellainen olo, et äääh, ei jaksais oikein… mut ei se auta, sinne menin ja no mitäs sitten kävikään. Kaksi tuntia vierähti siivillä siellä. Että niin ”väsynyt” mä sitten olin :D hih. Tunti viisitoista minsaa meni puntin puolella ja 45 minsaa fillaroin taas ihan erkkinä. Hitsi se on kivaa touhua. Joku ehkä saattaa katsoa muo että hullu, mut so what, ei vois vähempää kiinnostaa. Itseäni vartenhan siellä käyn ja teen… eikä muo vois vähempää kiinnostaa mitä muut siellä tekee tai ei tee :D

-crossi
-penkki-vatsat-penkki-vatsat-penkki-vatsat :D
-pystypunnerrukset käsipainoilla
-käsipainoilla olkaviparit, en tiedä liikkeen nimeä… mut joo semmonen kuiteskii :D
-reiden ojennus
-vinopenkki TG
-hauiskäännöt TG
-vipunostot sivuille TG
-fillarointia 45min.

Pikkasen pukkasi hikee pintaa, joten sauna maistui erityisen hyvälle tämän rääkin jälkeen. Huomenna taas uusiksi ;) olettaisin.

Tänään tuli juteltua meidän fyssarin kanssa tästä mun kädestä. Se tiesi heti sanoa mikä hermo mulla siellä jumittaa ja neuvoi muo hakeutumaan kunnan kautta fyssarille. Kuulema pääsee Vantaalla ilman lähetettä, eikä ole ekalla kerralla hintakaan paha, kuulema jotain seitsemän euron tietämillä :o semmonen konsultaatiokäynti, että ne tsiigaa mikä mättää. Okkei, täytyy siis ottaa kunnan fysioterapiaan yhteyttä ;)

Jeps, mut nyt ruokaa jotta jaksaa lihakset taas kasvaa :D Mun on siis niin pakko ostaa uusi talvitakki, ei meinaa mahtua enää päälle. Kiristää hauiksista ja selästä niin pahasti, että sisävuori on ratkennut jo tuhannen pi**un päreiksi ja nyt viimeksi kun kurotin autossa ratin yli ratkesi kainalostakin ulkovuoro :o käääääk. Eli joo, kait sitä on tullut vähän lihaa lisää :D kun ei takit mahdu päälle. Mä en ees uskalla kokeilla mun yhtä erittäin tyköistuvaa farkkutakkia, ei varmaan mee kädet enää hihoihin :o No elämä on ja tähänhän sitä on pyritty ;)

Palaillaan taas astialle. Moron!