30122010 torstai; sali jalat ja vatsa

Nonnih, nyt päästään taas asiaan myös treenirintamalla. Paluu arkeen on alkanut, vaikka varsinaista lomaa ei ole ollutkaan. Tänään ryntäsin jälleen salille heti töiden jälkeen. Koirat vain pissitin ja menoksi. Ah, että oli jälleen ihan parasta. Tänään oli vuorossa jalka- ja vatsatreeni. Vatsalihakset sai ekstrarääkkiä ja jos ei huomenna tunnu, niin ihmettelen. Jalkaprässissä pumppailin menee tänään 110 kilolla, väänsin vikat toistot viiteentoista. Kyllä pikkasen otsasuoni pullotti siinä vaiheessa ja vähän piti vetää happea :D mutta niin mahti fiilis. Oli myös oikeinkin ihanaa huomata, että pienen pieni salitauko (joululoma ;) heh) ei ole tehnyt hallaa. Ihan mukavasti irtosi tänäänkin. Huh! Fiilis oli mitä mahtavin ja sehän on tärkeintä, mun mielestä! Saunan löylyt oli ekstra boonus tälle päivälle.

Töissä oli ihan huippua tänään(kin) :D Ei oo taas vähään aikaan ollut näin mukavaa kuin tänään. Pääsin kuvailee kilpikonnaa, jolla oli jalka murtunut :( surullista, mutta silti mielenkiintoista. Niin, miettikääs miten se korjataan. Voisin kertoa myöhemmin, villejä veikkauksia vastaanotetaan ja se joka arvaa oikein, on ehkä jopa palkittava :DDDD

Sitten me synnyteltiin. Oli koiran sektio ja voih, ne vauvat on vaan niin sydämen sulattavia. Vaikka ensi kontakti niihin ei ole kovin ruusuinen, kun lääkäri iskee käteen (pyyhkeisiin) sellaisen limaisen sikiöpussissa olevan pennun… sitten kuorit sen sieltä esille ja alat hinkkaamaan niin maan perusteellisesti, että saat stimuloitua pennun hereille ja limat suusta ulos… ja kuulet vihdoin sen vikinän, se on palkitsevaa. Voitte vain kuvitella kuinka monta valokuvaa mulla on tästä päivästä. Ehkä voisin jopa julkaista sen kilpparin kuvan, on se niin hieno ;)

Jeps, mut ei kait siinä. Ihana päivä, hyvä fiilis… mitä nyt mutsi käy hermoille, mut unohdetaan se… Muuten kaikki on paremmin kuin hyvin tällä hetkellä mun elämässä :) Nautitaan siitä!!!!

Yksi vastaus artikkeliin ”30122010 torstai; sali jalat ja vatsa”

  • Oma kommentti pakko heittää tähän väliin. Tuossa mainitsen että jalkaprässi 110kg ja vähän alko otsasuoni pullottaa viidentoista toiston jälkeen… hyvin näkee, miten nopeesti saa lihakset jälleen heräteltyä, sillä tällä viikolla tempasin sen 130kg viidentoista toistolla, eikä ees tuntunut pahalta :o… Joskus on hyvä palata katsomaan näitä tekstejä taaksepäinkin, niin tajuaa, että sitä kehitystä tapahtuu :) jeih! Hmmm… niin mä en ole niitä, jotka kirjaisivat paikan päällä ylös päivän treenejä vihkoon… varmaan pitäs opetella sekin jalo taito… ehkä.

Kommentointi on suljettu.