31072010 lauantai; jalka-ja vatsatreeni

Ah ihana lauantai. Saatiin herätä kaikessa rauhassa. Kun ollaan tuolla anoppilassa, se on kuin olisi maalla, vaikka tästä on ehkä pari kilsaa sinne :) Aamukahvien ja pienen aamupalan (kaurapuuro, mustaherukkahillolla, nam!) jälkeen lähdimme talsimaan mun luokse. Täällä kun odottaa meidän herra kissa, jota ei voi pitää tietenkään yksinään liian kauan! Eikä pidä myöskään unohtaa mun kilpikonnapariskuntaa. Pakkasimme puoliskon kanssa treenikassit ja nenät kohti salia :) jei! Pitkästä aikaa pääsimme yhdessä treenaa, kivaa! Puolisko on tehnyt niin pitkiä työpäiviä koko viime vkon, ettei siitä ole ollut treenikaveriksi sitten. Noh, menee se yksinkin, aika yksinäistä puuhaahan se on kun keskittyy omaan treeniinsä. No tänään meni tähän malliin:

-lämmittely crossi 7min.
-pohjeprässi 55kg x 15 x 3
-reiden ojennus 60-65kg x 14-15×3
-reiden koukistus 42,5kg x 15 x 3
-vatsarutistus 45-50kg x 15-20 x 3 (tossa on noussut painot hyvin! olen tyytyväinen!)
-kylkirutistukset ”kelkassa” op. + 5kg x 15 x 3
-takareisi + pakarat ojennus 40-45kg x 15 x 3
-kyykky 20kg x 15 x 3
-jäähdyttely crossi 20 min.

Ihan jees treeni. Jei, sain ton kyykyn mukaan. Nyt lähdin varovasti 20 kilolla liikenteeseen. Kyykkäsin tosi syvään ja kyllä noilla toistoilla se tuntui. Katotaan miten siinä ehkä lähtee painot nousee, jännä seurata tuota kehitystä. Puolisko tsemppasi ekat kyykyt vieressä. En ole niin pitkään aikaan kyykännyt, että tarvitsin henkisen tuen :DDDD haha. Hyvä minä! Mut hyvin se meni. Toivottavasti myös oikein! Oli ihan tyydyttävää katsoa itseään siitä peilistä (naamaa lukuunottamatta ;) pientä kesäaknea ilmoilla, kele!) kun pystyi erottamaan jo reisilihasta ja ihan mukavasti näkyi myös hauista :) Harvemmin sitä tuijottaa itseään kauheen intensiivisesti peilistä, mut tuo kyykky on ihan suoraan peilin edessä ja siitä näkee koko vartalon, joten siltä ei voi välttyä :D Kyllä tästä vielä ehkä hyvä tulee. Toivottavasti.

Eilen pidettiin vähän leffailtaa ja katsottiin EM-kisoja. Siinä kului ihan mukava määrä namia, auts. No joskus… pitää… joo.

Tänään ois ohjelmassa nurtsin leikkausta anoppilassa, grillausta (on possua, sieniä, salaattia ym. herkkua, nam), saunomista ja varmaan myös leffailtaa tänäänkin :) jei! Tietysti pitää touhustaa myös dogien kanssa. Pääsin poistamaan anopin rotikasta punkinkin tänään heti aamutuimaan. Vihuliaita ötököitä, yh! Semmosta. Huomenna sitten tiedossa käsi- ja selkätreeni. Maanantai voipi olla treenivapaapäivä. Let´s see. Se on moro!