4 päivää !!!

Tittidii, vähiin käy ennenkuin loppuu. Niinhän sitä sanotaan :) Fiilis on kyllä aivan mahtava. Odotan niin innolla tulevaa, samalla tietysti jännitys kasvaa pikku hiljaa. Olo on kuitenkin hyvä ja mieli iloinen :)

Hirmuisesti pitää kiirettä näinä viimeisinä päivinä. Tämä on kuitenkin positiivista kiirettä.  Tänään kävimme Timurin kanssa hankkimassa mun hiuslisäkkeet, kahviteltiin ja siitä suuntasinkin sitten Ruoholahteen (ei Sami, me emme olleet SIELLÄ ;) ). Menin Einiä vastaan ja siitä matka jatkuikin kohti Solanaa. Ai kuinka yllättävä käänne tälle päivälle :D

Nonnih, ei kun nokka kohti stadia jälleen ;) Kevyt ghettolook. Vielä kun saisi teemaan sopivan hanurin, niin ois aika jees :D

Tämä viimeinen viikko ennen kisoja menee kyllä siivillä, nautiskellen, ennen kaikkea nyt nautiskellaan. Tunnelma oli taas katossa Solanassa. Kaikki ovat niin kisatunnelmissa, nekin jotka eivät ole kisaamassa. Tsemppejä jaetaan ja otetaan vastaan :)

Mullahan ei varsinaisesti ollut treenipäivä tänään, mutta crossailin parisenkymmentä minuuttia KEVYESTI, jonka jälkeen tahkosin hieman pakaroita ja sen jälkeen siirryinkin venyttelemään ja rullailemaan. Siihen päälle vielä posetreeniä ja t-kävelyä. Päälle päätteeksi vielä kunnon löylyt ja lisää bodyhömppää kahvihuoneen puolella :) Ihan paras päivä taas jälleen kerran.

Paparazzi iski pukuhuoneen puolella :D
Joku astetta iloisempi bodari bussimatkalla :D
Aloin jo tutustumaan tulevien hiusteni hoitoon :)
Ruoholahden Ciaossa. Kyllä, todellakin aijon joku päivä maistaa isolla kädellä noita jäätelöitä mitä heillä on tarjolla :)
 
Kampista Ruoholahteen ja sieltä Hakaniemeen. Koko päivä on ollut yhtä lentoa :)

Huomenna taas lento jatkuu. Menen Järvenpäähän Nooran luokse laitattaa ripset :) Sieltä todennäköisimmin suoraan jälleen Solanaan. Ois ihan treenilöisetkin tiedossa siis. Lauantaina Timur laittaa mun hiukset ja Ninalta saan ensimmäiset kerrokset rusketusta pintaan. Sunnuntaina suditaan meikkiä Jaanan kanssa ja Nina jatkaa rusketusta. Kyllähän tää on aikamoista. En ole varmasti ikinä koskaan milloinkaan laitattanut itseäni näin paljon :D Perjantain pääohjelmana on kilpailijakokous :) Voi että, ei tässä kuulkaa laakereillaan tarvitse maata, onneksi :) Nyt fiilistellään isosti.

Ollaan kuulolla jälleen :)

HEI NY!