5 päivää!!!!

Se on kuulkaas nyt arvon lukijat sillä lailla, että enää viisi (5) päivää h-hetkeen. Tällä bodarilla alkaa olemaan kyllä täpinät täysillä. Olen niin innoissani, samalla mielen valtaa erilaiset tunnekuohut, positiiviset sellaiset. Kyynelet kihoavat helposti silmäkulmaan, kun mietin millaisen matkan olen tehnyt tänne asti. Se kun ei rajoitu pelkästään tähän kisadieettiin, vaan takana on VUOSIEN työ! Niin sanotusti verta, hikeä ja kyyneleitä (no aika vähän kyyneleitä, mutta kyllä niitäkin) on vuodatettu kuntosalin lattioille. Keskimäärin viisi kertaa viikossa jo monta vuotta!!!! Ja tämä kulunut puoli vuotta on ollut aivan mahtavaa kaikkinensa. Olen ollut onnekas, kerrassaan onnekas, kun olen saanut olla terveenä, olen saanut mielettömän määrän ihania ihmisiä tukemaan ja tsemppaamaan muo tässä projektissa. Olen näitä sanoja kylvänyt täällä jo moneen kertaan, mutta kerta kaikkiaan, voitte vain kuvitella miten onnellinen olen ihan jokaisesta kauniista sanasta, hymiöstä, sydämestä, niin mun fabon sivuilla kuin täälläkin :)

Siitä onkin vissiin hetki, kun olen julkaissut ihan rehellisen habaposeselfiekuvan :D No siitä saatte, haha. Huomatkaa erittäin seksikäs takatukka ;) Se saa tässä lähipäinä kyytiä, kun aivan ihana stailisti / parturi-kampaaja Timur Demir laittaa mun pehkon aivan uuteen uskoon lisukkeineen päivineen. Meillä on muuten huomenna Timurin kanssa tällit. Menemme tukkuun hankkimaan mulle pidennykset ja ai että ai että ai että mä en malta odottaa mitä tuleman pitää. Mutta siitä olen varma, että hieno tulee ;) Kiitos Timur, että olet lähtenyt tähän projektiin mukaan <3
Ja katsokaas näitä! Oltiin Einin kanssa vähän shoppaa ;) Alennuksesta, tietty, minä alehaukka :D Nyt on blingiä kevättä kohden. Niin mun näköset lippikset kyllä. Ja mitä mitä, valkoinenkin vielä tuli ostettua. Onko maailman kirjat sekaisin ? Ehkä… tässä vaiheessa saattaa olla koko neito hieman sekaisin ;)

Ja mitä noihin edellä mainitsemiini fiiliksiin tulee, niin tosiaan kyyneleet ovat herkässä. Kun mietin ketä kaikkia on tulossa ihan vain minun vuokseni Kultsalle, ihmisiä, jotka eivät juuri bodyhommista muuten välitä, vaivautuvat tulemaan kannustamaan minua paikan päälle. Mummi, tyttäreni (no hän nyt on ihan innoissaan), tyttäreni sisko (mun suuri fani <3) ja hänen äitinsä :) ja lukuisia muita tuttuja, jotka ovat tulleet mulle tutuiksi näistä hommista. Siis respect, en voi muuta sanoa.

Ja ne jotka eivät tule paikan päälle, ymmärrän hyvin, enkä todellakaan ota nokkiini, ehen. Mutta he ovat eleillään tehnyt matkastani joka tapauksessa ikimuistoisen. Esimerkiksi tyttäreni isä lupasi tulla kyyditsemään mut sunnuntaina Solanasta Kultsalle :) ja hyvä ystäväni Inka on luvannut hoitaa mun elukkakatraan sunnuntaista maanantaihin. En voisi kyllin kiittää, mutta kiitän silti. ISO KIITOS!

Meikkaajaksi olen saanut alan rautaisen ammattilaisen Jaanan. Hänkin ottaa omasta vapaa-ajastaan sen ajan, minkä aikoo viettää kanssani niin Solanassa kuin Kultsallakin. Miettikää mitä ihmisiä <3

Ja työtoverini, esimiehenikin, joka on laittanut tsemppiviestiä tulevalle viikonlopulle. Olette kaikki hyvin hyvin hyvin tärkeitä :)

Meneekö jo liian imeläksi? Ehkä, mutta kun mietin näitä kaikkia asioita, niin kerta kaikkiaan mieleni valtaa syvä liikutus.

Omaa luokkaansa on tietysti vielä meidän tiimi, joka on hyvin tiivis ja toisiaan tukeva. Tekisi mieli antaa valtava ryhmähali koko Solanan porukalle. Ehkä sen aika vielä tuleekin… after partyt tai jotain :) Kukaan ei tee itsestään numeroa, kaikilla on mielestäni hyvä asenne. Vaikka tänään leikillämme heitimmekin pukkarissa läppää tyyliin ”Et sä tiedä kuka mä oon?” :D

Tänään valmiina päivän pumppaavaan jumppaan. Hotpantsit jalassa. Juu, tarkoitus ei ollut (pelkästään ;) ) esitellä sääriä, vaan halusin nähdä treenin lomassa miten ne lihat lohkee vai lohkeeko ja miten on kroppa täyttynyt. Se on vähän hankala mennä sanomaan mitään pitkien kalsarien läpi. Nyt kun vielä kehtaa näin liikkua, niin otetaan ilo irti tästäkin asiasta :) hih.

Tänään päivä menikin lähes kokonaan Solanassa ja sen läheisyydessä :) Meillä oli kuntochecki, jälleen kerran, Sallan kanssa. Sitten kävin vähän asioilla, muun muossa kaupassa kuten kuvasta näkyy, apteekissa ja sitten söinkin jo välipalaa Solanassa ja vaihdoin kuulumisia Kirman, meidän vastaanottoneidon kanssa :) Ja tulihan siihen Nataliakin ihanaisen pikku poikansa kanssa, joka esitteli muun muassa meille brakedance taitojaan :) Liikkis <3 pieni herrasmies 4 vee :)

Bodarin muonavaraston tankkausta :)

Siitä sitten päivän teemaan, eli jumppaan. Inspiroiduin tänään veivaamaan OJENTAJIA- RINTAA JA OLKAPÄITÄ, sekä REISIÄ JA PAKAROITA! Tosiaan nyt mennään himmaillen. Piiiiiiitkiä pumppaavia sarjoja. Ihanan chilliä. Lopuksi tuli tehtyä vielä poseharkkaa ja t-kävelyä :)

Suihkun kautta syömään ja no taas pukkarissa marttakerhoa :) Voi meitä naisia :)

Näitä tipusia olenkin teille esitelleet. Mun pääsiäinen on pelastettu. Onko kellään muulla tällaisia? Ähäkutti :p mulla on :) Kiitos Jonna ! Ja käykääs tsekkaamassa nyt viimeistään Facebookista tämän käsityöihmeen sivut Jonnamaria!
Kokkailua ja kikkailua aamutuimaan :) Päivän evästä kasaan, tietty :)
Aamupirtee Päivi :)

Semmotteinen päivä siis tänään. Kiirettä, no ei, lomalla, no jooooo! Ihanaa. Nyt fiilistellään oikein urakalla <3 Ollaan kuulolla :)

HEI NY!