Iltaa iltaa. Josko sitä ehtis muutaman sanan tästä kuluneesta viikosta laittaa. Olen ollut jotenkin,öööö, energinen. Joo oikeesti. Mä vaan niin sanon kaikille teille, että jos ette vielä pidä ruokapäiväkirjaa, alkakaa ihmeessä pitämään! Kaiken turhan mussuttaminen jää veke ja mä ainakin huomaan jo eron viikon jälkeen kropassani kun olen nyt aivan pilkulleen seurannut mun pyhintä, eli ruokailurunkoani joka komeilee jääkaapinovessa.

Nonnih, siinä sitä nyt on, hauista. Sitähän kaikkien bodareiden pitää aina esitellä, sehän on selvä. Nyt vedetään sellaista mättöö ja Fitness tukkuun lähti aikamoinen tilaus tässä juuri, että josko toikin pala lähtis infernaaliseen kasvuun. Sitä sopii toivoa :)
Tässäpä sitten vapaapäivän, eli lauantain aamupalaa. Vapaapäivä töistä ja lepopäivä salilta. Pikkasen poltteli lähteä kuitenkin vetää jotain aerobista salille, mut himmasin. Mä päätin viettää päivän / illan tyttäreni kanssa kokonaan ja kyllähän se kannatti.
Motivaatiokuva tietokoneen taustakuvana. Aina kun avaan tietokoneen, tämä lävähtää päin näköä. Ei siis pääse unohtumaan se tavoite ;) Oikealla Salla Kauranen, miun valkku :)
Nonnih, osaan mä muutakin kuin nostaa rautaa. Nimittäin vihdoin ja viimein, kolmen vuoden jälkeen, sain kiinitettyä vessanpöntön. Nyt kyllä pysyy, eikä irtoo salee räjäyttämälläkään. Teretulemast kokeilemaan vaikka :D
Ja ah, sitten mehukasta takareisien venytystä tälle päivälle. Tänään tuli tehtyä niin sairaan hyvä treeni, ettei voi kun hymyillä. Enkat paukku leuanvedossa, kulmasoudussa ja reverse peck deckissä. Jos en tietäisi, niin en väittäisi, mutta siis kyllä sillä on niin paljon tekemistä mitä sinne suuhunsa laittaa ja milloin ja missä vaiheessa päivää. Kokeilemisen arvoista, mutta senhän te bodarilukijani tiedättekin. No jos tänne on eksynyt joku noviisi, niin hänellekin mietintämyssyyn :)

Olen ihan hirmuisen otettu kaikkien kiinnostuneiden tykkäämisistä meitsin fb sivuilla. Kiitos siitä! En ois uskonut, että sivuni herättäisi edes niin paljon mielenkiintoa kuin ne ova tähän mennessä herättäneet. Toivottavasti kiinnostus ihmisillä säilyy ja seuraajakunta kasvakoot. Jos edes yksi seuraaja kiinnostuu fitness elämäntyylistä, olen onnistunut tehtävässäni :D paitsi tietty suurin tehtävä on saada saateltua seuraajat ihan sinne kisalavojen kupeeseen asti :) http://www.facebook.com/KaartoPaivi?ref=hl Kiinnostus on ollut jopa siinä määrin suurta, että multa on pyydetty vinkkejä salitreenaamiseen, jopa ohjelmaa :o No mä en ole ammattilainen, mutta täysin keltanokkia varmasti osaan neuvoa ja ohjata :) Myös ystäväni pyysi muo tekemään sille ruokailuohjeet, hänellä on tavoitteena pudottaa painoa viitisen kiloa aluksi, mutta kymppi ois optimaalinen tilanne. Noh, minähän innosta soikeena duunasin sille sitten ohjeet miten ja mitä syödä, joten loppu on nyt hänestä kiinni. Hohhoijaa, te ette arvaakkaan kuinka tyytyväinen olen tällä hetkellä tähän mun harrastukseen,uudessa nousussa ollaan kovaa vauhtia kohti unelmaa. Toivottavasti draivi pysyy päällä. Kaappiin on ostettu koko viikon safkat valmiiksi ja lihat ja riisit on valmistettu alkuviikkoa varten. Ei huono. Ja hyvin on riittänyt aikaa omalle pikku neidillekin, ollaan ehditty tsiigaa jo kolme leffaa ja nauttia toistemme seurasta. Ei muuta kuin treenailemisiin ;) Ai niin ja kiitos kiinnostuksesta uusi lukija Rahkamuija :) Tervetuloa!

2 vastausta artikkeliin ””

    • Kiitos, tässä harrastuksessa tällaisen kommentin voi ottaa vain positiivisesti :) Kyllä on ollutkin aika kova tsemppi tässä päällä ja koko ajan kovenee vaan! Nyt on motivaatio taas kohdillaan, pikkasen sitä tossa jossain välissä hieman haeskelin, mutta täysillä mennään taas!
      -päivi-

Kommentointi on suljettu.