7 PÄIVÄÄ

Iltaa iltaa arvon lukijat :) Huisin hieno ja mukava päivä takana. Eilenhän kävin niin sanotusti syvissä vesissä, tosin sekin on kovin suhteellista. Ei voi sanoa, että olisin ollut mitenkään maani myynyt, allapäin, ahdistunut tai mitään sellaista. Olin vain ehkä väsynyt. Ja jokainen tietää, että väsyneenä asiat näyttävät aina vähän vaikeammilta kuin mitä ne ovatkaan. Tänään sen sijaan on ollut energinen päivä. Sain nukuttua hyvin, ainakin kohtuu hyvin… sekin on niin suhteellista. Joillekin riittää ympäri vuoden 6 tunnin yöunet, mä normaalisti vaadin vähintään sen 8 tuntia unta. No viime yönä nukuin sen ehkä seitsemän tuntia ja okei, se on ihan jees se :)

Tämän päivän schedule oli mennä, yllätys yllätys, Solanaan treenaamaan. Se oli nyt sitten vika kunnon treeni. Aika miehekkäät äänet musta taas lähtikin viimeisessä olkapääliikkeessä. Sain hieman Einiltä kuittia :D No mutta hei kamoon kaverit, jos treenataan, niin treenataan sit ihan oikeesti, eikä himmailla! Niin se vain on. Sitä on väännettävä naama irvessä viimeiseen toistoon asti jos mielii saada sitä pattia ;) Tokikaan aina ei ole tarkoitus vetää viimeisiä mehuja lihaksista, siksipä on olemassa erilaisia kiertoja ;) Huomenna onkin sitten lepopäivä. Toki menen duuniin, teen välivuoron, mutta sitten se alkaa, täydellinen keskittyminen tulevan sunnuntain koitokseen :) Wuhuu.

Sallan tekemät muutokset ruokavaliossa tuntui tänään jo kummasti. Ensinäkin täyttyminen on lähtenyt käyntiin ja toisinakin merkkinä siitä on lievä painonnousu, tottakai ja valtoimenaan valuva hiki :D Huhhuh. Syöminen tuottaa jo hieman haastetta. Ruokaa on nyt enemmän kuin ehkä vatsa vetäisi, mutta mä en valita. Onhan syöminen ihan siistii hommaa, varsinkin kun mulla on ollut läpi dieetin ihan parhaat mätöt. Mikään ei ole tökkinyt missään vaiheessa, päinvastoin olen nauttinut jokaisesta suupalasta. Nyt viimeisin lisäys / muutos kylmäsavustettukinkku… voi luoja että voi maistua taivaalliselle, huh. Ja tiedättekös mikä on muuten aivan sairaan hyvä yhdistelmä? No okei, tää voi olla ihan mun mielipide, mutta suosittelen kokeilemaan. Kuumenna pakastepinaatti (pinaatti pitäisi aina kypsentää, näin olen oppinut) laita sekaan kylmäpuristettu kookosöljy. Voi jessus että on kuulkaa hyvää ja varmasti terveellistä. Sen kun lasettaa päivän salaattiannoksen kruunuksi, niin kieli menee mukana :)

Peilistäkin katsoi tänään semi uskottava bodarinalku :) Se on kuulkaas ihan kiva fiilis, kun oma peilikuva miellyttää. No okei, edelleen toivoisin, että jalkani olisivat mellevämmät, mutta ei ne nyt huonotkaan ole. Ainakin tällä hetkellä lihaserottuvuus on ihan jees luokkaa. Mutta kuten Nyyssölän Mika jossain postauksessaan totesi, niin tyytyväisyys tappaa kehityksen. Kyllä, se on aika hyvin kiteytetty. Ei tässä lajissa koskaan voi olla täysin tyytyväinen tai täysin valmis, ehei, tämä on läpi elämän projekti, niin, tämä on elämäntapa ennenkaikkea.

Ja koska tämä on elämäntapa, on ihan suotavaa, että läheinen ihminen ymmärtää lajia tai on jopa itse lajin harrastaja! Kyllä, näin se vain on. Ainakin omalla kohdallani olen herännyt tähän todellisuuteen, miten paljon se voikaan merkitä. Ei se homma kuulkaa niin vain toimi, että jos itse on suhteellisen fanaattinen lajin harrastaja ja kumppani olisi mieluusti olutta tissutteleva sohvaperuna… juu ei ei ei… ei ollenkaan.

Pientä vertailukuvaa. Vasemmalla kesältä 2013 kuva bulkkipullerosta ja oikealla kuva muutamien päivien takaa. No näitä kuvia kun katselee, aukee ne omatkin silmät, kuinka paljon tässä onkaan saanut muutosta aikaa. Muutos kun ei tapahdu päivässä, ei kahdessa, ei viikossa, ei kuukaudessa, vaan useammassa kuukaudessa, niin silmä saattaa sokeutua toisinaan. No, mutta, ei tässä ole kahta sanaa sanottavana, kyllä sitä on ”hieman” kiristelty :D Noooh, bulkkipullero kausi siintää jälleen edessä, eikä se ajatuksena oikeastaan ahdista muo ollenkaan. Ehkä snadisti jopa odotan, että pääsen taas bodaa lihasta kroppaan. 

Tämän päivän treeni sujui suorastaan kuin tanssi. Fiilis ja tuntuma oli oikein mellevä :) Tuli pumpattua HAUISTA- OLKAPÄITÄ, SEKÄ VÄHÄN REITTÄ JA PAKAROITA. Treenin päätteeksi treenasin poseja (ja treenin lomassakin piti hieman pullistella) sekä t-kävelyä. Sallakin sattui paikalle ja teimme hienosäätöjä. Nyt alkoi palaset loksahtaa paikalle ja palkitsevinta oli, kun Salla suorastaan tuuletti, että jes nainen, nyt se menee hyvin :) Nyt tosiaan pää kylmänä, niin että se menee hyvin myös itse kisalavalla :)

Uusi viikko alkaa hieman uusin kujein, mutta se on ainakin varmaa, että NYT SYÖDÄÄN! Hihhei. Täältä tullaan :)

HEI NY!