:)

Oikein ihana jouluaatto takana, ilman suurta stressiä. Vaikka minä vastasin tänäkin vuonna jouluaaton tarjoiluista ym. niin silti kaikki sujui mukavan jouhevasti. Pikkuneiti ei tietenkään meinannut pysyä pöksyissään, joten päätimme jakaa lahjat jo heti glögitarjoilun jälkeen ja säästimme ruokailun viimeiseksi :) Tämä oli varmasti ihan hyvä ratkaisu :D

Mä niin arvasin, että broidin paketissa oli kahvakuula. On vissiin mennyt message sinnekin asti perille, että täällä harrastetaan voimailua enemmän viikossa kuin keskiverto ihminen koko elämänsä aikana :D :D Hih. Tosin eilen oli lepopäivä, en olisi kerta kaikkiaan ehtinyt missään välissä salille… tai ääääh, mitä sitä valehtelemaan, olisin ehtinyt, jos olisin herännyt vaikka viideltä aamulla :D No mutta siis joo, ei ollut todellakaan tarkoituskaan lähteä salille eilen. Tänään onkin sitten vähän jo eri suunnitelmat.

Mutsilta ja faijalta tuli lahjaksi muun muossa tämä blenderi, jota käytin jo heti tänään aamusta. Aamupalaksi siis rahka-hedelmäsmoothie ja kahvia. Palataan taas ruotuun ;)

Eilisen illan kruunasi vielä puulämmitteinen sauna lammen takana, rotikkalassa ja pienet painit rouva rottweilerin kanssa :D Vähän glögiä ja muutama suklaakonvehti. Mukavasti nukutti yöllä. Juhlat jatkuvat vielä huomennakin, kun menemme tytön mummin luokse viettämään likan kahdeksanvuotissynttäreitä. Tänään mun pikku muru murunen täyttää siis jo kahdeksan vee :o aika menee niin nopeesti, huoh.

Mitähän sitä tänään tekis salilla. Ois varmaan rintatreenin vuoro :o Juh, ehkä sitten niin. Palaillaan. Rauhallista joulun jatkoa kaikille!