8 vuotta sitten

Vaivun nostalgisiin tunnelmiin näin tyttäreni kahdeksanvuotissyntymäpäivänä. Oli pakko kaivaa fotoalbumi esille ja muistella tuon yön tapahtumia :) Oi niitä aikoja!

Että tämmönen maha sitä on ollut aika lailla kahdeksan vuotta sitten :)

Muistuu kyllä hyvin mieleen nämä hetket synnytyssalissa.

Tais vähän tuntua :o

Loppu hyvin, kaikki hyvin ja maailman rakkain muru kainalossa pitkällisen odotuksen jälkeen :) Näin siis tasan kahdeksan vuotta sitten. Hyvää syntymäpäivää omalle kultamuruselle!

4 vastausta artikkeliin ”8 vuotta sitten”

  • On sitä muillakin tuota mahaa näköjään ollut :) Mulla kaikki muu vielä edessä, mut eiköhän siitä selvitä! Täytyy muistaa sit itsekin ottaa paljon kuvia.

  • Juuh, kyllähän sitä pakkia oli ihan mukavasti. Loppuajasta oli vain yksi takki mikä meni enää kiinni :D Kyllä siitä selviää, ei ainakaan kannata sitä pelätä tai liikaa miettiä. Itse tosin aloin hyperventiloimaan siinä vaiheessa kun tajusin, että hittolainen, kohta se on maailmassa, eikä paluuta enää ollut :D Kätilöäkin kävi naurattamaan mun reaktio siihen kun lapsivedet tuli ja tilanne konkretisoitui ihan toden teolla :) Kyllä noita kuvia mielellään kattelee aina uudestaan ja uudestaan, on se toki sen verran mieleenpainuva kokemus, ettei sitä koskaan unohda :)

  • Mä veikkaan et mulle käy ihan samoin ja mies varmaan pyörtyy kun muksu on ulkona :D Ei sitä koko juttua tajua kunnolla ennen kuin se pieni otus on ulkoan. Vajaa 3kk vielä… Tulis jo ulos niin pääsis kunnolla jumpalle! :d

  • Aika menee nopeesti… kohta huomaat miten kaipaat niitä aikoja kun se oli vielä pieni vauva :D Niin se vaan menee :)

Kommentointi on suljettu.