Aaaahaaaa :D

Nyt tämä kauan kadoksissa ollut termi mun yhdelle selkätreenin liikkeelle on löytynyt. Sehän on kulmasoutu. Jei. Hyvä minä, tulihan se sieltä. Eli eikun soutelee sit vaan.

Töissä hyvä päivä. Kiirettä ja vähemmän kiirettä. Ehdin trimmaa mun pienimmän koirankin siinä työn lomassa, hyvä hyvä. Meidän harjoittelija kyllä vähän auttoi, eipä mulla sitä mitään vastaan ollut. Toihan nyt on niin kiltti koira, että sitä saa kammata, ajaa koneella, leikata jne. ihan kuka vaan ja kuinka paljon vaan. Se on opetettu hyville tavoille ;)

Nyt sitä ollaan sit himassa jälleen. Olen ehtinyt taas ihastelemaan uusia blogeja hieman… Tyttö on nukkumassa ja kohta olen minäkin. Huomenna salille, jei! Aijon olla siellä tasan klo 17 kun lastenhuone on varattu :) Siitä sitten suoraan anoppilaan. Nämä ovat tämän hetken suunnitelmat.

Ei siinä, nyt tirsamaata kohden, jotta aamulla jaksaa taas nousta. Ai juu, mummi soitti tänään ja kysyi tyttöä taasen loppuvkoksi maalle, torstaista alkaen. Niiiisk… No tyttöhän on innoissaan, mikäs siinä…äidille tulee vain ikävä. Huoh. No kohta alkaa koulu ja syksy tekee tuloaan…ehdimme nauttimaan normaali arjesta taas ihan tarpeeksi. Hö… silti tuntuu välillä, että on vähän tullut vetäydyttyä tästä äidin vastuusta ja roolista turhankin paljon, mutta… no mummeilla ja mummoilla on myös tärkeä rooli tytön elämässä, joten ei siitä nyt haittaakaan ole, että hän viettää maalla aikaa. Mut… silti… niisk.

Hyvää yötä för alla!