ÄÄÄÄW

Siis tätä oloa :( uuuh. Hitsiläinen. No ei auta valittaminen. Kyllä tämä tästä. Ruoka ei vaan maistu :( Pakotan itseni edes juomaan Gainomaxia ym. Mitään kiinteetä ei tee kerta kaikkiaan mieli, yhhyh. Ja kun edes suklaa ei maistu, niin siitä tietää että minä olen todella kipeä :D

No ohan ainakin tumput edennyt mukavasti. Jo toinen on tulollaan ja saan sen varmasti tänään jo ehkä valmiiksi, jos matkalla terkkakeskukseen piipahdan myös lankaostoksilla. Olo ei kyllä antais myöden, mutta en kestä jos lanka loppuu kesken, enkä saa tehtyä sitä :D Niin, meillähän on duunissa sellainen sääntö, että jokaiselta sairauslomapäivältä pitää olla saikkutodistus :( välillä se vähän harmittaa, vaikka eihän se muo liioin rasita, kun harvoin sairastan. Mutta ne harvatkin kerrat tehdään hankaliksi. Toisaalta ymmärrän tuon säännön, sillä onhan olemassa niitäkin, joiden työmoraali on sen verran löyhä, että laiskamadon iskiessä jäädään himaan helposti. Eli nostaa vähän kuitenkin kynnystä jäädä kotiin, jos ei oikeasti ole sairas ja pitää mennä hakemaan se toikkari. No juu, säännöt on säännöt enkä jaksa siitäkään nyt sit enempää märistä.

Ai niin, olenko kertonut teille vielä tästä mun hammasepisodista uusimpia uutisia. Tarinahan menee pähkinänkuoressa niin, että vuosi sitten tammikuussa mulle sattui tapaturma duunissa, jossa sedatoidun suuren koiran (90kg :o Bordeauxindogi) pää osui muo suoraan naamaan kun siirsimme sitä ultratutkimuspöydältä toiselle pöydälle. Siinä rytäkässä mun jo valmiista implantista irtosi kruunu ja toinen etuhammas sai kovan tällin. Ensiavussa todettiin hampaan liikkuvuuden lisääntyneen ja kun lääkäri röntgenkuvasi sen, hän totesi sen murtuneen :( No maalaisjärki sanoisi, että työpaikan tapaturmavakuutus korvaisi tämän ehdottomasti. Mutta vuoden odotettuani vastausta vakuutusyhtiöltä sain tällaisen vastauksen:

Ratkaisu:
”Emme korvaa ehdotettua x hampaan poistoa, väliaikaista proteesia ja implanttikruunua.”
Perustelut:
”Tapaturmana korvattavuuden edellytyksenä on, että kuvattu vahinkotapahtuma voi todennäköisesti aiheuttaa oireilun. Tätä syy-yhteyttä arvioidaan lääketieteellisin perustein. Yksin seikka, että oireilu on ilmentynnyt tapaturman jälkeen, ei ole riittävä syy-yhteyttä ilmentävä tekijä.”

Eikö ole aivan mahtava vastaus. Tähän kului vakuutusyhtiöltä melkein vuosi ja tuossahan ei ole mitään hemmetin järkeä koko tekstissä :D Arvatkaa valitinko? No todellakin; kirjeitse, sähköpostitse ja faxilla. Eivät ainakaan voi vedota siihen, että en ole valittanut asianmukaisesti määräajassa :D Että tällainen tapaus tällä kertaa. Nyt ois Karpolle asiaa, todellakin!

No mutta minä jatkan sairastelua ja lapasen kudontaa… Elämä voittaa :)

2 vastausta artikkeliin ”ÄÄÄÄW”

  • Ei hemmetti tuota vakuutusyhtiötä! >:( Meillekin tuli samantyyppinen vastaus kun viemäriputki tukkeutui puun juurista. Eivät voineet korvata mitään kun kyseessä ei ollut äkkinäinen/yllättävä tapaturma tms, vaan tuo oli tapahtunut vähitellen ja meidän olisi muka pitänyt katsoa noihin putkiin säännöllisin väliajoin ja poistaa juuret. Yeah, right, kuka nyt käy katsomassa putkia ihan muuten vaan?

    Paranehan pian! <3

  • Vakuutusyhtiöillä taitaa olla aina jokin porsaanreikä asiaan kuin asiaan, johon voi vedota niin, ettei joudu korvausvastuuseen :( On se kyllä jännä, että ihmiset maksavat vakuutusmaksuja, mutta mitään ei tule takaisinpäin jos joskus harvoin jotain sattuu :/ Ärsyttävää!

Kommentointi on suljettu.