Ääätshiuh…

Lentsu se riivaa vaan edelleen täällä. Nyt on tytöllekin tullut sitten silmätulehdus. Voe voe voe voe! Minähän en jäänyt katteleen, että kuinka pahaksi ne silmät äityisivät ilman lääkehoitoa, joten hoito aloitettiin välittömästi.

Itselläni sentään on parempi päivä tänään. Kurkun pistely, kirvely, kipu, mikä lie, on jo tiessään, nyt vaan niistetään ihan erkkinä. Hienoo. Mut kyl tää tästä. Tällä menolla mä olen jo täydessä terässä viikon lopulla salilla vääntämässä tiukkaa settiä ;) juhuuuu!

Tällä hetkellä täällä siis nautitaan lähinnä teetä ja sympatiaa. Nih. Mikäs siinä. Ulkonakin sataa vettä, eikä mun koiraneidit halua sielläkään liikkua. No satakoot nyt, kun on lentsu… jos vaikka sit paistais kun olen terve. Vois vaikka lenkkeillä pahimman ylipuhdin pois päältä :D

Ja sitten kaikille kiinnostuneille ;) (niitähän riittää…hih) kuvaa vähän duunista. Tuo on koiran hammashoidosta, kuten siitä selkeesti voi sen päätellä. Eli ruffe on täysissä sielun ja ruumiin voimissa, vaikka kellottaakin sälällään suu auki :D Kyseessä on ruutiini hammaskivenpoisto, anestesiassa! Itse diggaan tehdä noita hommia, siinä näkee välittömästi kättensä jäljen. Muutenkin homma valmisteluineen päivineen on kivaa.

Jeps, mutta kohta pitänee lähteä saattelee tyttöä kerhoon, tosin hän osaisi mennä sinne itsekin. Mun vain täytyy käydä hakee kaupasta (ylläri) lisää jäävuorisalaattia ja sitruunapippuria… ja mehukeittoa… ja ja ja ja ja ja ja… Kuulemisiin!