Aamuaerobiset käyntiin!

Huomentaaaaaah kuulijani :) Täällä on pyöräytetty aamu kevyesti käyntiin tunnin aerobisella. Juu-u, nyt se alkaa, kyllä kyllä, laardi palaa ;) Aikaisempia postauksia lukeneet tietävät, että mun kisadietti pyörähtää käyntiin virallisesti 4.11, joten siihen on vielä hiukka aikaa. Otan kuitenkin jo tässä vaiheessa vähintään sen yhden aerobisen viikkoon mukaan, jotta kroppa tottuu tähän touhuun, enkä ole sitten ihan fyysisessä shokkitilassa siinä vaiheessa kun pitää alkaa hinkkaa kolme kertaa viikkoon aerobista dietin alusta :D Ruokalistan siistiminenkin jatkuu tasasen tappavaan tahtiin :) Ja kuulkaa, kyllä sitä heti huomaa sen muutoksen ihan omassa fiiliksessä, niin henkisessä kuin fyysisessäkin, kun jättää ne ylimääräiset mätöt vekka tai vähentää edes :) Näin on.

Tässä aamun tuttavuus. Reipas ylämäki :) Tätä hinkkasin ylös alas sellaisen puoli tuntia. Saattoi siinä joku varmaan miettiä, että jep jep, terveen näköstä touhua. Jokunen ihminen meni mäkeä alas. Siinä ajassa kun he olivat päässeet puoliväliin mä olin jo tulossa takaisin vastaan. Mä voisin kuvitella, että heidän päässään liikkui ajatus ”Mitä vi***a toi oikein tekee?” :D Noh, he tulevat näkemään mut varmaan aika monta kertaa tässä kuluvan puolen vuoden aikana tuossa mäessä ;) Toivottavasti heille jossain vaiheessa valkenee, että mä en oo mikään vähä-älyinen jolla on jotain pakko-oireita :D tai ehkä heidän käsitys siitä vain vahvistuu :D sekin on tietty mahdollista :D
Kun ylämäkeä oli tullut tarvottua tarpeeksi, lähdin kiertämään meidän Lammaslampea. Eka kiekka meni juostessa (vaikka Salla sanoi, ettei suosi juoksemista :o), tokan kiekan vedin reippaasti kävellen.
Matkalla lammelle, ravasin tällaisenkin mäen ylös ja niin ikään alas. Sykkeet koholla koko ajan ;)
Kun Lammaslampi oli koluttu, vetäsin vielä juosten tämän piiiiitkän mäen ylös ja juosten alas. Tässä vaiheessa mun puhlimen hälytys ilmoitti, että tunti tuli täyteen. Kuinka kätevää. Päätin että laitan puhelimeen aina ”herätyksen” tunnin päähän, niin ei tartte kelloa mulkoilla sillä ajatuksella, etä kuinka kauan vielä? Sitä painetaan niin kauan kuin kello soi. Sitten rauhallisesti kävellen kotiin :)
Voittajafiilis, mä tein sen, mä tein sen. Mä heräsin aamulla ja lähdin lenkille :) Hyvä mä! Tästä se lähtee. Katse on nyt kohdistettu kireeseen kisakuntoon. Fiilikset nousseet entisestään, jos vain mahdollista. Oletan, että tämä alkudraivi menee alkuinnostuksen piikkiin, mut so what? Tästä on hemmetin hyvä jatkaa. Oishan se nyt enemmän kuin huolestuttavaa, jos jo ensi metreillä alkais tökkii :D Ei töki, ei todellakaan. Olen niin täynnä tarmoa tämän prokkiksen suhteen, että en muista milloin viimeksi olisin ollut näin innoissani jostain asiasta :)

Näihin sanoihin, näihin tunnelmiin päätän tämän aamuisen hypetykseni. Ollaan kuulolla! Hei ny!

2 vastausta artikkeliin ”Aamuaerobiset käyntiin!”

  • JepaJee siitä se lähtee! :) Mie ainaki tykkään aerobisestaki, ja on niin plussaa hyvä kunto ja hapenottokyky treeneisä! Tsemiä!!

Kommentointi on suljettu.