Aamuaerobista :)

Kukkulikuu taasen :) Täällä sitä ollaan oltu tomerana touhuissa aamusta asti ;) Kyllä vaan, mutkin saa ylös sängystä ennen puolta päivää :p Tuliko jollekin yllätyksenä? Hope not :D sillä normaalisti arkenahan mä herään jo kuuden aikaan :D mutta mutta… sattuneista syistä, nyt viime aikoina ei ole ollut varsinaista pakkoa nousta, joten miksi olisin noussut???? Kyllä mä taas ehdin nousemaan kukonlaulun aikaan ihan riittävästi tulevaisuudessa… ehkä. Riippuu vähän mihin suuntaan nokka näyttää :)

Tänäänhän mulla on lepopäivä, joten päätin eilen illalla, että vetäsen aamuaerobisen tälle päivälle. Ilmottauduin aamuiselle spinnutunnille, joka oli puolituntinen. Jatkoin siitä vielä sitten itsenäisesti aerobista vetoa toiset puoli tuntia :)

Näkeeks naamasta, että on just herätty :D Ehkä! Silti ensimmäisenä pullistelut haltuun ;) Kyllä vaan! Ensi sunnuntaina pullistellaan sitten porukalla Tiinan posetreeneissä Myllypurossa. Jei mukavasti tuttuja tyyppejä tulossa mukaan :) Happy happy happy!!!
Meitsin ihka omat spinnukengät. Kyllä vaan, omistan sellaisetkin :D Ennen punttitouhuja olin kova vetää spinnua, crossia ja juoksin aivan hirmuisesti. Mutta kuten jokainen bodari tietää, niin mitkään kovat kestävyyslajit, kuten pitkänmatkanjuoksut, yhdistettynä bodaukseen, ei ole kovin hyvä combo :D Naisillakin tämä lihastenkasvu on aika tiukassa ja vaatii rankkaa treenii PALJON, joten ei ole mielekästä polttaa sitä hinkkaamalla turhan paljon aerobista. Musta on oikeastaan huisin paljon siistimpää syödä hyvin, bodata paljon ja nauttia kasvavasta kropasta ;)

Oli mulla ihan missiokin tälle päivälle. Meidän salille Forever Varistoon on tullut uusia spinnufillareita. Body Bike on tämän komistuksen nimi :)

Tämännäköinen tsygä on siis kyseessä. Ominaisuuksiltaan mulle tuttu malli. Ei siis ollut ongelmia ottaa tätä fillaria käyttöön :) Eroohan tää huomattavasti X-bikesta. Tätä mainostettiin tunnin aluksi ”kevyempänä” vaihtoehtona X-biken rinnalle, mutta sanottakoot nyt näin, että tämä ei ole yhtään sen kevyempi. Se riippuu ihan siitä miten sitä käyttää ;) Vastuksen säätö on vaan erilainen ja joo, tässä on ehkä hieman helpompi niin sanotusti huijata vastuksen kanssa kuin X-bikessa, mutta ei liioin! Mä tykkäsin tästä kyllä. Kun spinnussa kuitenkin ideana on se työntävä ja vetävä liike poljennossa, niin tässä saa kyllä hyvin toteutettua sitä! Saa kunnon tuntuman myö takaosastoon eli pakaraan asti :) Me like!
Stonga! eli ohjaustanko ;) Juomapullon saa kivasti asetettua tuohon stongalle. Se on kivasti siinä käden ulottuvilla koko ajon ajan. Käsille löytää monta eri otetta tuosta stongasta. Erittäin hyvä! Stongahan ei liiku niinkuin X-bikessa, mutta sitä en kaivannut lainkaan koko tunnin aikana :) Kaikin puolin hyvä fillari. Tervetullut tulokas! Mutta mukavaahan olisi, jos muutama X-bikekin jäisi vielä fillarisaliin. Voi sitten fiiliksen mukaan vaihdella pyöriä :) ELI TERVETULOA KOKEILEMAAN UUSIA BODY BIKEJÄ FOREVER VARISTOON! Huomion arvoinen seikka taustalla! Nimittäin pyöräilijöille on tarjolla talon puolesta Shimanot, spinnukengät lainaan tunnin ajaksi. Jos et siis omista omia, voit lainata. Tosin tavallisilla sisäkengilläkin voi oikein mainiosti pyöräillä!

Fillaritunnin jälkeen soudin vielä soutulaitteessa ja crossasin niin että tuli täysi tunti aerobista täyteen. Eilen Salla antoi mulle kehoituksen treenaa mun syviä vatsalihaksia, joten tuumasta toimeen.

Tein syville vatsoille staattisia pitoja. Hoovereita 15kg lisäpainolla ja sitten tätä, miksi tätä nyt ikinä kutsutaankaan, puoli-istuva asento ja pito. Selkä suorana, jännitys vatsalihaksissa. Haastavuutta lisää kun nostaa vielä jalat ilmaan. Myös kulmaa muuttamalla voi joko lisätä tai vähentää tämän liikkeen raskautta. Polttaa polttaa, mutta niin sen kuuluukin :)

Kyllä taas kummasti lämmitti bodarin mieltä, kun eräs mies tuli kehumaan miten hyvin olen saanut lihasta rakennettua. Hän oli kuulema katsonut kun olin soutamassa, että tosi hyvin lihasta löytyy. No hyvin ja hyvin, tällä tasolla pitääkin jo vähän löytyy, mutta lisää leivotaan koko ajan. Hän ymmärsi sen seikan, että tällaiseen pitkään runkoon mikä mullakin on (180cm) sitä saa hetken jos toisenkin tahkota, että se edes näkyy missään. Kyllä on tahkottukin ja sen hänelle sanoin. Kuulema on pistänyt merkille, että vedän kovia treenejä :) Voisko paremmin päivä enää alkaa kuin saamalla positiivista, vilpittömästi hyväntahtoista hyvää palautetta omasta kunnosta :) No ei vois :) Hymyhuulin siis saunan kautta kotiin ja aamupalan pariin.

Aamupalan ehdoton kliimaksi. Mustikat. Jätän ne aina viimeiseksi. Tää on niin hyvää!!! Voipi olla että jossain vaiheessa dieetin edetessä joudun luopumaan tästä luksuksesta, mutta nautitaan nyt vielä kun voidaan :) Nam nam!

Oikein mukavaa päivänjatkoa vaan kaikille. Palailkaamme jälleen asiaan. Huomenna tahkotaan jälleen tutuissa ja turvallisissa kuvioissa puntin puolella :) I love it! HEI NY!

Sponsored by Forever Varisto

5 vastausta artikkeliin ”Aamuaerobista :)”

 • Mulla on tuollainen body bike kotona :O tosin se vanhempi malli ja ei oo kyllä yhtään kevyttä polkea sillä(kään)
  Mäkin sain elämässäni ensimmäisen kerran kehuja salilla… tultiin kysymään että treenaanko johonkin kisaan kun mun treenissä on tekemisen meininki, kyllä se vaan tuntu kivalle :)
  Leivonta jatkukoon :D

  • Ois kyl kiva jos ois kunnon kuntopyörä omasta takaa. Mä en mihinkään pilipalipyöriin viitsi edes rahojani laittaa, mut nää kunnon vehkeet on sit kyl aika arvokkaita :o

   Eiköstä vaan ookkin ihanaa kun joku huomioi tekemääsi työtä :)

   Leivonta, nam nam :) Sunnuntaina nähdään :)

 • En olekaan tajunnut, että olet niin pitkä! Naisella pitkä runko on vaikea saada näyttämään sopusuhtaisen lihaksikkaalta, mutta siinä olet onnistunut tosi hienosti. Tsemppiä myös jatkoon! :)

  • Juu kyllä vaan, pituutta on huikeat 180cm ja totta tosiaan duunia saa tehdä, että tähän rankaan saa tahkottua muotoa :o huhhuh. Mutta töitä tehdään jatkossakin ja kovaa :) Kiitos tsempeistä, niitä ei koskaan tule liikaa :)

Kommentointi on suljettu.