Adrenalin junkie

Iltaa iltaa, perjantai… anteeksi, sehän on jo lauantai! Tuli tuossa leffailtua, Kertulle terkut, oli hyvä leffa :) Koskemattomat. Aivan hulvaton, koskettava, hauska, liikuttava, kaikkea mitä nyt elokuvalta voi toivoa :) Suosittelen! Täydellinen päätös lähes tulkoot täydelliselle päivälle. Täydellinen kaikin puolin muuten, mutta olisi ollut mukava nähdä tyttöä vielä ennenkuin hän lähti mummin kanssa mökille. No sunnuntaina taas tavataan :) jei!

Otsikon mukaisesti, olen pohtinut, että totta tosiaan, saatan olla adrenaliini riippuvainen :D Kylläpä kyllä. Heti kun teen lähtöä salille, alkaa jo tulemaan sellainen hieman levoton olo. Pukuhuoneessa olo on jo hieman levoton / ärtynyt, hyvällä tavalla :) Ja kun vihdoin pääsen puntille, niin… ei sitä oikein osaa kuvaillakaan. Sen vaan tietää, se on siistiä :) Tätä on saatava joka päivä lisää ja lisää. Niin, adrenaliiniriippuvainen(ko)? Mikä jännintä, kun googletin tuon sanan, niin yllättäen sieltä tuli linkki, missä tuo osaksi liitetään fitness / body buildingiin. Tuossa jutussa luetellaan liuta lajeja, joihin varmasti liittyy adrenaliini riippuvuus. Lähinnä kait tuo on extreme lajien harrastajien juttu, mutta ihan varmasti myös tuolla puntilla erittyy adrenaliinia vereen, olen siitä ihan sata varma. Hmmm… ei kait siinä, voisihan sitä pahempiakin riippuvuuksia olla :D

TÄNÄÄN  oli RINTAPÄIVÄ. Oi morjens oli onnistunut treeni. Ihan varmasti silläkin on tekemistä, että menin salille aamupäivästä, ennen duunia. Ei ollut päivän raadanta alla, joten paukkuja riitti oikein hyvin. Olin NIIN kertakaikkisen tyytyväinen vinopenkkiini :) ai että. Ihan on nyt pakko hehkuttaa tätäkin. Tein siis vinopenaa käsipainoilla. Okkei, 15kg kässärit tuntui ihan höyhenen kevyiltä (ehkä vähän kärjistän ;) ), joten päätin haastaa itseäni. Nappasin á 17,5kg kässärit ja tein niilläkin 12 toistoo. Jaha, vielä lisää, nappasin á 20kg kässärit räpylöihin ja punnersin vielä 9 toiston sarjan siihen loppuun. Niin, kysykääkin vielä, olinko tyytyväinen, no totta helv**tissä olin :) Yeppee! Ja alla oli kuitenkin ristikkäistalja, jossa myös sain heitettyä painot á 25kg ja kymppisarjaa. Ei pöllömmin, ei multa, olen tyytyväinen :) jaa mainitsinko sen jo, ehkä :D

Mun uudet ystävät 20 kg käsipainot. Olen myyty :D
Aha, habapose, niin no, pakkohan se oli, vaikkei ollut edes tältä päivältä … :D

TÄMÄN PÄIVÄN SETTIÄ:

-ristikkäistalja
-vinopena kp
-penkki

-dippi
-ranskalainen vinopenkistä
-pushdown
-ojentajaprässi

Tuolta Kertulta katsoin, että hän oli tehnyt ranskalaista punnerrusta vinopenkistä ja tottahan toki se oli pakko tyyppaa. Ja joo kyllä, toimii! Siinä myös uusi hyvä tuttavuus. Kannattaa kokeilla :)

Eli eli, onnistuneen treenin jälkeen olikin sitten hyvä lähteä duuniin. Mukava, joskin hiljainen ilta. Mutta hauskaahan meillä taas oli, niinkuin aina :)

Kahvitauolla :)

Eipä tässä tällä erää taas kummempia. Jatkoa seuraa huomenissa, anteeksi siis tänään :) Ollaan kuulolla!

Yksi vastaus artikkeliin ”Adrenalin junkie”

  • Simbly the Best Päivi se fiilis, kyllä on heleppo yhtyä! Adrenaliini humala, sitähän se on! ;D Ja HUIPPU Sie, se on sitä kehitystä se, rauta liikkuu uusilla painoilla, hienua!! Ja eiku pökköä pesään, tsemiä tähänki päivään!!

Kommentointi on suljettu.