Aerobista!

Erittäin mukavaa iltaa teille kaikille. Sanoisin, että mukava ilta, vaikka eilinen päivä ei todellakaan ollut elämäni huippuhetkiä. Nooooh, siihen en paneudu sen enempää, mutta sanotaan nyt näin, ettei se elämä aina ole ruusuilla tanssimista. Minä sen voin rehellisesti näin myöntää.

Onneksi mulla on kuitenkin ihania ystäviä ja tuttavia, jotka ovat tukena hyvinä ja huonoina hetkinä :) Kiitos heille siitä, olette todella rakkaita ja arvostan teidän olemassaoloa! <3

Kuva-arvoitus :) Missä ollaan?

Tänään mulla oli tehtävä. Kyllä! Mulla oli aika varattuna työterveyslääkärille ja meidän työterveyslääkäri toimii Helsingin Kampissa. Katsoin eilen miten dösät kulkee ja tulin siihen tulokseen, että ei kovin kivasti siihen nähden milloin mulla oli se aika. Joko a) olisin ollut ehkä myöhässä tai b) tosi ajoissa. Noh, autolla mä en halua ytimeen mennä, ellei ole pakko. Siihenkin monta syytä. Ruuhka, yök! Autopaikat, tupla yök! Maksullise, kalliit autopaikat, tripla yök! Joten päätin, että hittookos tässä, mä meen fillarilla :) Ja niinhän mä menin. Ja hyvä että menin. Tuo on just passeli matka fillaroida. Arviolta varmaan noin 16 kilsaa suuntaansa. Ei paha.

Eli kuva-arvoituksen vastaus: Kampin ostoskeskus :)

Tiedättekös, että jos mä olisin varoissani, niin mä asuisin just enkä melkein tuolla. Kaveri asuu ihan tossa nurkalla kommuunissa ja joo, mikä jottei, jos olisi hieman erilainen elämäntilanne, eli en olisi niin sanotusti perheellinen, niin voisin ihan hyvin itsekin asua kimppakämpässä. Ei ongelmaa :) Niillä on sitä paitsi aivan sairaan magee lukaali siinä. Oon ehkä vähän kade :D Edelleen kuitenkin elättelen toiveita siitä, että VIELÄ JOKU PÄIVÄ mä asun Helsingin ytimessä. Todellakin!
Kampin Terveystalo. Huippupalvelua. Kyllä todellakin menen uudelleenkin :) 

Ensi viikolla meidän salilla Forever Varistolla alkaapi synttärihulinat :) Silloin sinne on mahdollista tulla tutustumaan ja onpa mahdollista  osallistua muun muossa  ilmaisille luennoille :) Siistii hei. Kannattaisko käyttää tilaisuus hyväksi ;) Todellakin! Meitsi ainakin aikoo mennä tsekkaa tarjonnan, tietty :D Koska mä oon mä ;)

No mutta eipä tässä tänään taasen kummempia. Ollaanhan kuulolla. Koittakaa jaksaa, niin minäkin yritän ;) HEI NY!