Ah ankea arki!

Nonnih kuulkaas täällä on palattu tänään arkeen :o Juu juu, kello soi aamulla klo 6.10 ja meitsi heräs heti ensimmäiseen hälytykseen. Ei torkutusta, niinkuin ei yleensä koskaan…tai voin sanoa, että en koskaan arkiaamuisin harrasta sitä :) Tiedän että on olemassa armottomia torkuttajia, jotka laittavat varta vasten kellon soimaan jo esim. tunnin aikaisemmin kuin olisi tarve ja torkuttavat sen tunnin verran :o Äh musta ei ois siihen :p

Nonnih, mutta sitten vaan reippaasti ylös. Aamutoimet sujui rutiinilla ja kohti duunia. Olin töissä ensimmäisenä :D haha, hikipinko ;) Ja meitsi oli jopa ihan hyvällä tuulella siihen asti kunnes kuulin taas uusimmat uutiset meidän ”esimiesrintamalta”. Tästähän olen maininnut täällä jotain aikaisemminkin, miten yksi meidän työntekijöistä on heittäytynyt hyvin hyvin hyvin hankalaksi ja tekee monen työnteosta hyvin hyvin hyvin raskasta ja hankalaa :/ No multa on kysytty, että miksi sille ei anneta kenkää??? Hyvä kysymys, siihen ei liene mitään muuta syytä kuin se, että hän on olevinaan ainakin todella tärkeä henkilö yritykselle :/ Mutta kukaanhan ei ole korvaamaton ;) se on hyvä muistaa ja sen hänkin voisi yrittää sisäistää. Siinä vaiheessa kun useampi työntekijä alkaa voimaan pahoin, hakeutuu sairauslomille, harkitsee työpaikanvaihtoa jne. yhden ihmisen takia, niin mun mielestä siihen pitäisi puuttua rankalla kädellä. Olkoonkin hän sitten olevinaan tärkeä ihminen, niin ei hänellä ole oikeutta kiusata omalla mahdottomalla toiminnallaan muita työntekijöitä jatkuvasti, tai edes sitä yhtä kertaa!!! Mun mielestä tässä mennään jo sellaisilla vesillä, että kohta minä nostan äläkän jos asiaan ei ala tulla ratkaisua. Tätä on nyt jatkunut niin pitkään, liian pitkään :/ Harmillista!

No mutta itse työt sujui hyvin, vanhalla rutiinilla ja mukavaahan meillä oli noin muuten :)

Sitten suoraan duunista, minne muuallekaan kuin salille. Ja hei, mä pidin lupaukseni. Eli kun lomat on lusittu, teen comebackin Let´s Go Centeriin :) TÄNÄÄN  oli vuorossaan  OLKAPÄÄT JA OJENTAJAT :) Mun piti palata toiseen ohjelmaan (nelijakoinen) mut sen ohjelman tämän päiväinen treeni ei nyt oikein sytyttänyt, joten päädyin tekemään vielä tämän viisijakoisen ohjelman mukaan tuon olkapää-ojentajatreenin :)

OLKAPÄÄT JA OJENTAJAT

-pystypunnerrus David (ja kilot nousi taas kolisten ;) hyvä hyvä)
-viparit sivulle istuen
-pystysoutu taljassa
-viparit eteen taljassa 
(kaikissa liikkeissä kovemmat kilot kuin aikaisemmin kyseisen salin laitteilla :) Olen tyytyväinen)

-ranskalainen tangolla vinopenkistä, perään hk samalla tangolla
-kapee penkkipunnerrus
-ojentajat taljassa (ja tässäkin kilot kohosi :) )

Sarjoja 4 per liike ja toistot liikkui 8-15 välillä :) Hyvä setti, hyvä mieli ja silleen :)

Ehdin vielä vähän harjoitella poseerausta ja t-kävelyä vapaassa jumppasalissa. Siitä sitten kiiruhdin kaupan kautta kotiin, vein koirat, aloin tekee ruokaa, imuroin ja kävin suihkussa. Tässähän tää päivä alkaa näin ollen olemaan jo taputeltu. Eli ah ankea ;) arki on jälleen täällä!

Duunissa duunikaveri päivitteli, että enkö mä tosiaan ole tehnyt kesälomallani mitään muuta kuin treenannut? No en ole en :D Hän ihmetteli sitä kovasti ja meinasi, että lomallahan pitäs tehdä jotain iiiiiiiiihan muuta kuin mitä normaalisti tekee. Miksi???? Miksi mun ois pitänyt tehdä jotain iiiiiiiiihan muuta??? Miksi mä en voi tehdä sitä mistä mä diggaan ehkä eniten??? Mulle se on tapa rentoutua, nauttia ja se tuo mulle äärettömän hyvän fiiliksen. Ja koska väitän, että tässä reilussa kuukaudessa mitä mun loma kesti, on tullut tulosta aikaiseksi, niin olen enemmän kuin tyytyväinen siihen, että en ole maannut siideripullo kädessä aurinkorannalla ja tai istunut terasseilla. Syönyt ylenpalttisen paljon makkaraa yms. No ehkä joku siisti reissu olis voinut olla jees, mut silloinkin olisin varmasti viettänyt sen urheillen ;) eli näin.

Nyt mä duunaan huomiset eväät valmiiksi ja käyn chillaa sohvalle. Ollaan taasen kuulolla. Hei ny!

2 vastausta artikkeliin ”Ah ankea arki!”

  • Olet muuten onnentyttö, kun sun arki on niin kivaa, ettet halua lomallakaan tehdä jotain ihan muuta ;)

    • Niin tai sit mä oon vaan niin kaavoihini kangistunut ja rutinoitunut, etten osaa tehdä mitään muuta :D tai se ylittää mun mukavuusalueen :D

Kommentointi on suljettu.