Ah auvoinen arki !

Päivi täällä taas terve :) Se on sitten palattu jälleen normi arkeen. Siinä vierähti pääsiäisen pyhät siivillä. Mitä jäi käteen? No ainakin hyvät punttitreenit jos ei muuta. No joo, olihan kiva käydä Korkeasaaressa, mutta muuten meni aika lailla… latteesti :D Ei ollut mitään suurempia pääsiäis sessioita. Eilen oli kyllä hyvät päikkärit :) Jei!

Tänään sitten vuorossaan oli JALKATREENI. Ai että se on ihan joka kerta yhtä raskas :o huhhuh. Tälläkään kertaa en päästänyt itseäni helpolla. Kovaa puskin loppuun asti. Välillä kyllä veti niin veteläksi, mutta kun taas vähän veti henkee ja venytteli koipia, niin olin valmis uuteen settiin. Kovaa tuntumaa haettiin ja sitä myös saavutin :) jei! Ihan snadisti vasen etureisi vähän alkoi ilmoittelemaan itsestään, vaikka mielestäni lämmittelin ihan hyvin :o Prässissä mietin hetken aikaa, että vedänkö ihan niin isoilla painoilla. Mietin, että mitä sitten, jos reisilihas repeää :o hyi kamala, mä voisin kuvitella sen tuskan määrän! Duunikaverilla on revennyt kerran pakaralihas, joo-o, hän kaatui rullaportaissa niin, että pakaralihas todellakin repesi :/ Oli kuulema tehnyt aika lailla kipeetä, auts. Ajatuksena se ois aika jäätävä, että kesken sarjan niin kävis ja toista sataa kiloa rautaa luhistuis sun päälle, hyi hemmetti :( ei kuulosta alkuunkaan houkuttelevalta. No juh, mutta näin ei kuitenkaan käynyt ja hyvä niin ;) Ehkä ne ei nyt ihan tosta noin vaan repeile, pientä revähtymää siellä saattaa olla. Katotaan tästä nyt päivä ja kaksi eteenpäin, miltä kapuloissa tuntuu. Venyttelyä, venyttelyä, venyttelyä… ah siinä ois mulla parantamisen varaa, todellakin!

JALKATREENI JA VATSAT

– levee prässi
– hacki
– yhden jalan prässi
– reisiojennus

– takareidet istuen
– takareidet seisten
– takareidet maaten

– vatsat vastuksella laitteessa
– linkkuveitsi
– crunchit

Tässä pientä videonpätkää tuosta crunchista, miten se tehdään oikein. Okkei, mun toistot nyt oli sen kaksikymmentä ja kolme sarjaa, että sitä kait voi tehdä niin paljon kuin maaru kestää ;) Kyllä löytyy kuulkaas sitä tuntumaa sieltä ;) Pieni mutta niin tehokas liike! Ihan perusliike, ei mitään suurta hifistelyä.

Lopuksi tiukka ilme ja poseeraus. Niin, oishan se hyvä alkaa harjoittelee sitä hymyilemistäkin :D heh. No mutta, hyvä treeni, hyvä mieli. Ei muuta kuin mukavaa iltaa för alla igen!

Yksi vastaus artikkeliin ”Ah auvoinen arki !”

  • LOISTAVAA Päivi! Hyvin oot puskenu!! Ja fiiliksetki on selkeesti aurinkoisemmat! <3 Ja juu, nyt kylmää jalkaan, tunnustellen venyttelyä!

Kommentointi on suljettu.