Ah himassa :)

Ihanaa vihdoin käydä lököömään tähän sängyn päälle :) Työpäivä oli hauska, mukava kuten aina! Rakastan työtäni, tämä päivä ei tehnyt poikkeusta ;) Pääsin valmistelemaan pitkästä aikaa externifixoperia :) uuu jee. Aina kiva päästä tekemään vähän erilaisia juttuja. Mä diggaan.

Tänään on myös tiedossa perinteikästä Crossing tuntia. Olin jo ilmoittautunut pro pyöräilyyn, mutta mulla on ihan älyttömän törkeen pitkään kestänyt hemmetin sitkee yskä, joka on taas tänäänkin vaivannut muo. Ju, se lasketaan jo krooniseksi. Mulla oli se flunssa tossa taannoin ja siitä asti tämä yskä on vaivannut muo. Mulla ei kuitenkaan tunnu hengitysteissä mitään, ei ole kipua, ei ahdistusta, ei mitään, mutta joka päivä tuossa viimeistään aamupäivän aikana alkaa hirvee limanen yskä. Se on erikoista, kerrassaan. Duunikaverit ovat kyselleet, että oletko jo käynyt lääkärillä. No en ole en. Varmaan pitäs harkita jos tämä vielä aikoo kauankin jatkua. Nih. No mutta siis, ajattelin, että menen ihan basic crossing tunnille, koska pro tunnilla kuitenkin rasitetaan aika tavalla hengitysteitä…tai ne saa siis kyytiä, koska siellä pyritään voimakkaan hengästymisen alueelle. Niin…ajattelin sitten, että ehkä fiksumpaa ottaa vähän löyhemmin, vaikka olinhan mä viime maanantainakin pro tunnilla…ja vissiin sitäkin edellisenä, eikä ollut kyllä ongelmia.

Kyllä parvekkeen kohentaminen kannatti, nyt pikkuneitikin viihtyilee tuolla ja haluaa jopa syödä siellä :) voi jee. No ohan se nätti entiseen verrattuna. Tänään puolisko kyseli, että mistäs me saataisiin sinne semmonen hyvä löhöily mesta…niin… ehdotin Badenbaden tuoleja…no ne on aika tylsät ja tavalliset, mut pehmeet…katsoo nyt.

Minä sain juuri palautetta, kun jätän kahvikuppini aina makkarin kirjahyllyyn lojumaan. Ju mä myönnän, siinä on mun heikko kohta, teen sitä. Mmmm-m, ois parantamisen paikka :D